EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22926 tot 22930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Abenomische catastrofe stuurt gasprijzen naar 5-jarig hoogtepunt

While we have heard all the usual excuses that "Japan had no other choices" and that Abe simply had to slay the "deflation ogre" (it is still unclear why deflation is bad for the common man, if quite clear why it is disastrous for massively insolvent and overlevered banks) the simple truth is that it was clear from the very beginning that Abenomics would be an abysmal failure. Ironically, in recent months the cheerleaders of Japan's last ditch effort to delay the inevitable have gotten a second wind: "look at all the inflation" they say, and point to it as evidence that Abenomics is indeed working. There is a problem - it is inflation of all the wrong "non-core" items.

That inflation, it was also clear from the beginning, would surge. Read our take on just this from September:

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Malaise voor Griekse winkeliers houdt aan

Griekse winkeliers zien hun verkopen almaar verder teruglopen. De detailhandelsverkopen in Griekenland zakten in januari met 4,3 procent in vergelijking met een jaar eerder. Dat maakte het Griekse bureau voor de statistiek vrijdag bekend.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Banken zetten eigen spionnen in tegen internetfraude

Op elke 2.635 euro aan betalingen met creditcards of betaalpassen gaat 1 euro verloren aan fraude in de Europese Unie, zo maakt de Europese Centrale Bank onlangs bekend.

Op elke 2.635 euro aan betalingen met creditcards of betaalpassen gaat 1 euro verloren aan fraude in de Europese Unie, zo maakt de Europese Centrale Bank onlangs bekend.

Zo’n 60 procent van de fraude vindt plaats bij internetbankieren. De totale schade bedroeg in 2012 1,33 miljard euro.

Genoeg reden dus voor banken om pro-actiever op te treden tegen vormen van digitale fraude. Volgens weekblad The Economist gebeurt dat ook en daarbij schuwen internationale banken niet spionagetechnieken in te zetten, inclusief ‘undercover’-operaties.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Philip Morris schrapt 90% van banen

Philip Morris schrapt 90 procent van de banen bij de sigarettenfabriek in Bergen op Zoom. Dat betekent het ontslag van circa 1230 mensen en het stopzetten van de productie. Voor 140 mensen blijft er werk, onder meer verkoop en marketing.

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

De gulden is terug, als virtuele munt

De andere helft kan worden 'gemined' met een computer. Dat houdt simpel gezegd in dat de computer het geld genereert door berekeningen te maken. De E-Gulden is al op 30 maart in stilte gelanceerd, maar nu pas officieel geïntroduceerd omdat het inmiddels wordt geaccepteerd op verschillende markten.

De E-Gulden is net als bekendere cryptovaluta als Bitcoin en Dogecoin een virtuele munteenheid die niet door de overheid of door banken wordt beheerd. De introductie van de Nederlandse 'digivaluta' is begeleid en wordt ondersteund door Mr. Mark Teurlings van Teurlings en Ellens Advocaten.

Lees verder op parool.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs