Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 22926 tot 22930
Bron: mondi.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Gouden visum te koop vanaf 500.000 euro

Spanje krijgt steeds meer te maken met investeerders uit China en, nog meer, uit Rusland. Iedereen voelt het, de onroerendgoedmarkt trekt weer aan. Spanje is meer in trek dan ooit onder de niet-Europeanen. En waarom? Het 'Gouden Visum’ blijkt een ware onroerendgoedhype te zijn. Een groeiend aantal vermogenden uit allerlei continenten kopen zichzelf een weg naar Europa. Onlangs heeft Spanje zich aangesloten bij Portugal om deze rijke buitenlanders een weg naar de EU te bieden, in ruil voor geld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Dit is hét … de uitbraak van goud is zéér krachtig

Je kunt naar grafieken kijken met de data per dag, uur of zelfs seconden. Deze grafieken worden voornamelijk gebruikt voor trading. Je kunt ook grafieken bekijken met data per week of per maand, deze grafieken worden gebruikt om trends op lange termijn te bekijken. De MACD-indicator geeft dan de richting aan van de trend, op lange termijn grafieken is het dan ook een lange termijn trend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

De Verenigde Staten heeft een groot probleem …

Er komen steeds meer verontrustende signalen over de Amerikaanse vastgoedmarkt. In 2007 was de crash van de Amerikaanse vastgoedmarkt nog de aanleiding tot een van de grootste financiële crisissen uit de geschiedenis. Het extreem soepele beleid van de Federal Reserve heeft de vastgoedmarkt opnieuw tot surrealistische niveaus gebracht, en daar lijkt stilaan opnieuw een einde aan te komen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Allelujah! Griekenland boekt eerste begrotingsoverschot sinds... 1948

Aris MessinisVoor het eerst sinds de Griekse overheid in 1948 begon met het verzamelen van data heeft het land een begrotingsoverschot laten optekenen. Dat meldt de online krant Ekathimerini. Dat is vooral te danken aan buitenlandse toeristen die vorige zomer volop geld spendeerden nadat de Griekse toerismesector zijn prijzen verlaagde.

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: donderdag 20 februari 2014

Gooit China roet in het eten en krijgen we een burgercrisis? | RTL Nieuws

Steeds nadrukkelijker wordt in het kader van de broodnodige, maar alsmaar achterblijvende groei van de wereldeconomie de angst geuit dat China binnenkort een harde landing zal gaan maken, zo niet een aardbeving zal veroorzaken die de hele wereld op zijn grondvesten laat schudden. Er wordt zelfs gewaarschuwd voor een derde schuldencrisis.