EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22936 tot 22940
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

De Fed liegt over de opslag van buitenlands goud

In de kluizen van de New York Federal Reserve in Manhattan ligt ongeveer 6.700 ton goud, goud dat niet van hen is. De Fed bewaart het goud in hun kluizen, 400 ton voor de US Treasuries en de rest voor 60 andere landen en het IMF. Opvallend is dat de Fed geen vergoeding vraag voor het opslaan van dit goud, toch vriendelijk van die Amerikanen. Of zit er iets meer achter?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Niet iedereen is een goud bull… en dat is maar goed ook!

De goudprijs heeft een daverende start genomen in 2014 en alles wijst er op dat het beste nog moet komen. Het goud is stilaan momentum aan het opbouwen en dat betekent dat de opwaartse beweging in de komende maanden nog aan snelheid kan gaan winnen. Waar de race zal eindigen valt moeilijk te voorspellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Belangrijke vraag!! Waarom zijn er zo veel schulden?

De enige manier om geld in de economie te krijgen is door geld te lenen. Vlak voor de financiële crisis bestond 97 % van het geld in Groot-Brittannië uit geld afkomstig van leningen bij een bank. Maar een bevolking/economie heeft zijn limieten om geld te lenen, vooral omdat deze leningen geconsumeerd worden en niet geïnvesteerd. Het plafond werd bereikt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Je voelt dat er iets groots staat te gebeuren

Exact een jaar geleden werd Cyprus het slachtoffer van de financiële markten waardoor het gered moest worden. Nu hebben we het conflict in 'De Krim' dat veel stof doet opwaaien. Het gaat hier twee keer over een verwaarloosbaar stukje economie, globaal gezien toch, en opnieuw zorgt het voor de nodige commotie. Je voelt gewoon dat er iets aan het broeden is onder de oppervlakte? Komt er binnenkort een uitbarsting?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs