EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22941 tot 22945
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

Dit is de grootste bedreiging van de mensheid op dit moment

Als je denkt dat Rusland/OekraĆÆne de grootste bedreiging is voor de financiĆ«le markten, dan ben je verkeerd volgens Eric Sprott. Sprott ziet een nog veel groter gevaar op de financiĆ«le markten: de derivaten en vooral de verliezen op derivaten - aldus King World News.

De Bank of England heeft voorgesteld om 'claims' op verliezen van derivaten die een bank in de problemen kan brengen, ongeldig te verklaren. Dit is ongezien. Stel dat een bank gigantische derivatenposities heeft en daar verliezen op moet pakken, mag je geen 'claims' doen aan die bank omdat die bank anders kan omvallen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

Krim richt eigen centrale bank op

De Krim heeft een eigen centrale bank opgericht. De vicepremier van het schiereiland liet maandag weten te rekenen op omgerekend ruim 21,5 miljoen euro aan steun van Rusland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

Update week 11: Currencywars & Goudvoorraad OekraĆÆne

Week 11 was een goede week voor goud. De prijs steeg van $1339,50 naar $1382,30 per troy ounce. Een stijging van 3,2%. De stijging was vooral de danken aan de gebeurtenissen in de OekraĆÆne. Het gaat niet omĀ OekraĆÆne maar om de strijd tussen de VS en Rusland.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

Cameron wil de EU op deze 7 punten hervormen

Thierry CharlierDe Britse premier David Cameron heeft in een opiniestuk in de krant Sunday Telegraph een zevenpuntenprogramma gepubliceerd voor de hervorming van de Europese Unie. Indien Cameron wordt herkozen zal hij dat programma trachten te realiseren, schrijft hij.

Zijn belangrijkste prioriteiten zijn daarbij de volgende:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

UBS draait: ā€œGoudprijs gaat hogerā€

Sommige waarnemers willen nog altijd niet geloven dat de draagkracht van de huidige hausse bij het goud wel eens groter zou kunnen zijn dan verwacht. Dat geldt uiteraard op de eerste plaats voor zij die tot dus ver negatief waren voor de evolutie van de goudprijs. Geconfronteerd met de realiteit moeten ze nu hun mening gedwongen voorzien.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs