EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22946 tot 22950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 24 mei 2014

Na manipulatie Libor, valuta en goud schadeclaim zinkprijs

Vanwege mogelijke manipulatie van de zinkprijs moeten Goldman Sachs, JPMorgan, de beurs voor metalen LME en metaalbedrijven worden onderzocht. 

Vanwege mogelijke manipulatie van de zinkprijs moeten Goldman Sachs, JPMorgan, de beurs voor metalen LME en metaalbedrijven worden onderzocht. 

Duncan Galvanizing, een van de oudste partijen in deze sector, heeft daartoe om onderzoek door het Openbaar Ministerie gevraagd, in afwachting van een collectieve schadeclaim. In de zaak worden ook Glencore en Pacorini Metals genoemd, net als Metro International Trade Service, het onderdeel van Goldman Sachs. De bank heeft Metro net te koop gezet.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 mei 2014

Grote olieconcerns blijven Rusland trouw

Verschillende grote westerse olieconcerns hebben geen plannen om Rusland te verlaten vanwege de spanningen rond Oekraïne.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 mei 2014

Siemens gaat 10.000 banen schrappen

Het Duitse technologieconcern Siemens gaat 10.000 banen schrappen als onderdeel van zijn omvangrijke reorganisatie. Dat meldde het Duitse zakenblad Wirtschaftswoche vrijdag op basis van ingewijden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Europa kan te maken gaan krijgen met deflatie

De stijging van de koers van de euro over de afgelopen maanden heeft heel wat managers van exportgerichte bedrijven de wenkbrauwen doen fronsen. Een te hoge koers van de euro maakt de exportpositie van veel exportgerichte bedrijven bijzonder hachelijk. Ze kunnen namelijk steeds moeilijker opboksen tegen hun concurrenten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Bijna kwart van de Spaanse werklozen zoekt al meer dan drie jaar naar werk

Drieëntwintig procent van de Spaanse werklozen zat in 2013 al minstens drie jaar zonder baan. Dat maakte het Spaans nationaal instituut voor statistiek bekend. Op die manier tempert ze het enthousiasme van de regering over de economische heropleving.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs