EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2296 tot 2300
Geplaatst op: maandag 12 juni 2017

Daar is de Noorse Kroon weer…

De Noorse Kroon wordt vaak genoemd als interessante munt om in te beleggen. De Noren hangen samen met de olieprijs. De Kroon als speelbal van de OPEC. Wat voor gevolgen heeft het huidige OPEC-beleid op uw munten?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 juni 2017

Amerikanen en Europeanen: “Onze kinderen krijgen het moeilijker dan wij”

Het economisch vertrouwen van de wereldbevolking heeft zich na de zware financiële en economische crisis eind vorig decennium weliswaar hersteld, maar het vertrouwen in de toekomst blijft bij velen fragiel.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 12 juni 2017

Zo betaal je een vakantiehuis met beleggingen

Wie droomt er niet van om in een eigen buitenverblijf te genieten van de Spaanse zon? Steeds meer mensen spreken hun beleggingsportefeuille aan om die droom te financieren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 juni 2017

Olé! Mexicaanse peso noteert opnieuw op pre-Trump-niveau

De wereldwijde economie lijkt zich te herstellen van de schok die de verkiezing van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten heeft veroorzaakt.

Dat kan volgens het magazine Quartz worden afgeleid uit de koers van de peso, de nationale munt van Mexico, die zich opnieuw op een niveau bevindt dat ook voor de verkiezing van Trump kon worden opgetekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 12 juni 2017

De Volkskrant legt uit: Wat is blockchain en waarom moet je dat weten?

Bij de Volkskrant hebben ze nu een prima video uitgebracht over Blockchain en Bitcoin. De kern van het verhaal: Blockchain maakt het mogelijk om zonder tussenpersoon overeenkomsten te sluiten en Ă©Ă©n van de toepassingen daarvan is het sturen van geld via Bitcoin. Er wordt ook uitgelegd hoe de blockchain het mogelijk maakt dat je een digitaal goedje, zoals een bitcoin, maar 1 keer uit kan geven en hoe een transactie niet teruggedraaid/vervalst kan worden. De conclusie echter dat Blockchain notarissen en bankiers gaat vervangen lijkt me echter wat voorbarig. Maarja, dat 1 Bitcoin meer dan 2000 euro waard zou worden had ik 6 jaar geleden ook nooit durven voorspellen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs