EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2296 tot 2300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Rusland: VS verhinderen vrede in Syrie

Het Russische ministerie van Defensie beschuldigt de Verenigde Staten ervan niet tegen Islamitische Staat te vechten, maar de terroristen juist alle ruimte te geven om troepen te verplaatsen richting Syrië. De laatste dagen duiken er namelijk opnieuw strijders van Islamitische Staat op in gebieden die eerder nog veroverd waren door het Syrische regeringsleger, waardoor belangrijke aanvoerroutes voor humanitaire hulp en het Syrische leger verstoord worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Dollarkoers wordt de komende weken bepaald door twee factoren

De komende weken zijn cruciaal voor het verdere koersverloop van de Amerikaanse dollar. Er zijn twee factoren die van belang zullen zijn, namelijk de vervanging van Janet Yellen als Fed-voorzitter en de evolutie in het dossier om het Amerikaanse belastingstelsel te hervormen. De kans op een afzwakking van de dollar is echter groot volgens Itay Tuchman, hoofd valutahandel bij Citi.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Nikkei-index sluit op hoogste peil in meer dan 20 jaar

Op de beurs van Tokio is de sterindex Nikkei geëindigd op het hoogste peil sinds 5 december 1996. Dat is te danken aan een algemeen optimisme over bedrijven en de internationale conjunctuur.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Voorzitter Nederlandse centrale bank: “Financiële markten kwetsbaar voor grote correctie”

De financiële markten onderschatten de globale risico’s en zijn kwetsbaar voor een grote correctie. Dat heeft Klaas Knot gezegd in een gesprek met het persagentschap Bloomberg.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

IMF verhoogt groeiprognose Nederland na krachtig herstel tweede kwartaal

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft zijn economische raming voor Nederland fors verhoogd, na het onverwacht krachtige economisch herstel dat ons land in het tweede kwartaal liet zien.

Het IMF rekent in Nederland nu op een economische groei van 3,1 procent dit jaar en 2,6 procent volgend jaar. Bij de vorige prognose in het voorjaar ging het nog uit van plussen van respectievelijk 2,1 en 1,8 procent.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs