EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22951 tot 22955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Europa kan te maken gaan krijgen met deflatie

De stijging van de koers van de euro over de afgelopen maanden heeft heel wat managers van exportgerichte bedrijven de wenkbrauwen doen fronsen. Een te hoge koers van de euro maakt de exportpositie van veel exportgerichte bedrijven bijzonder hachelijk. Ze kunnen namelijk steeds moeilijker opboksen tegen hun concurrenten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Bijna kwart van de Spaanse werklozen zoekt al meer dan drie jaar naar werk

Drieëntwintig procent van de Spaanse werklozen zat in 2013 al minstens drie jaar zonder baan. Dat maakte het Spaans nationaal instituut voor statistiek bekend. Op die manier tempert ze het enthousiasme van de regering over de economische heropleving.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Duitse pensioenleeftijd zakt. Kostprijs: 900 miljoen euro

De Duitse Bondsdag heeft vandaag met grote meerderheid een pakket pensioenmaatregelen goedgekeurd waarvan ongeveer 10 miljoen Duitsers financieel gaan profiteren. De maatregelen houden onder meer in dat veel pensioenen worden verhoogd en dat mensen op hun 63e met pensioen kunnen, mits ze dan 45 jaar hebben gewerkt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Doodslag voor schalieolie hype: geschatte opbrengst 96% lager dan verwacht

Schattingen van de hoeveelheid schalieolie worden met 96% naar beneden gesteld voor het belangrijke Monterey formatie in Californië. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de Amerikaanse Energy Information Administration (EIA) , meldt de Britse krant The Guardian.

Volgens de krant zal dit nieuws de “doodslag” zijn voor de verwachting dat de VS ooit een grote producent van olie zal zijn.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Column Kees de Kort | Doorsukkelen en doormodderen

"Januari en februari waren slechte maanden. Maart was echt een duidelijk herstel. Maar april, dat zijn de cijfers die nu zo'n beetje bekend worden, valt toch weer tegen", zegt De Kort.

"Januari en februari waren slechte maanden. Maart was echt een duidelijk herstel. Maar april, dat zijn de cijfers die nu zo'n beetje bekend worden, valt toch weer tegen", zegt De Kort.

"Dus dat verhaal van die Amerikaanse economie die weer lekker groeit, dat is gewoon niet zo. Het is een optelsom van plusjes en minnetjes en de stand van zaken is nu een beetje groei en that's it."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs