Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 22961 tot 22965
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Tien vragen aan goudkenner 24 karaat

Marketupdate publiceert sinds december vorig jaar analyses over de goudmarkt van gastschrijver '24 karaat'. Dit keer draaiden we de rollen om en stelden we tien vragen aan deze goudkenner.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Valutacrisis in Argentinië

Niet alleen in Venezuela, maar ook in Argentinië gaat het erg slecht met de valuta. Was de Argentijnse peso in 2002 nog gelijk aan de dollar, nu heb je volgens de officiële wisselkoers 7,8 peso nodig voor elke dollar. Op de zwarte markt betaalt men zelfs meer dan 12 peso. Het land kampt met een tekort op de betalingsbalans en met een inflatie van meer dan 20%.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Goud bodemt verder uit

Volgens Goldscent heeft goud zijn bodem gezet op 31 december. Er zijn steeds meer signalen die er op wijzen dat goud wel degelijk terug in een opwaartse beweging zit. Er moeten nog slechts enkele kleine obstakels overwonnen worden om van een definitieve trendommekeer te spreken.

Ten eerste is er een extreme divergentie moment op de wekelijkse grafiek van goud.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Het ontbreekt Davos aan de revolutionaire ambitie die Silicon Valley kenmerkt

Duizenden CEO’s, politici en andere leden van de globale elite zijn deze week samengekomen in het Zwitserse Davos voor hun jaarlijkse debatten omtrent de toekomst van de wereld. Voor velen klinken de proclamaties van de wereldelite echter saai, oud en fantasieloos in vergelijking met het revolutionair enthousiasme van de hightech-sector. Toch is ook die sector niet vrij van kritiek, schrijft John Gapper in de Financial Times.

Een goed voorbeeld van een revolutionaire technologie is Bitcoin. Deze alternatieve digitale cryptomunteenheid (ontwikkeld door een onbekende hacker) biedt een radicaal alternatief voor de centrale bankiers en topbureaucraten die met nog meer regulering en muntmanipulatie monetaire en economische problemen beloven op te lossen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Als u maar één artikel over de Bitcoin leest, dan liefst dit...

BitcoinsBitcoin is meer dan gewoon een nieuwe technologie. Het is het resultaat van twintig jaar intens onderzoek en ontwikkeling door anonieme genieën, een politieke visie van bevrijding en revolutie, een natte droom voor elke liefhebber van technologie en een fantastische opportuniteit voor tal van bedrijven, ondernemers en consumenten.