Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 22966 tot 22970
Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Litecoin koers zeer volatiel

Litecoin is, net als grote broer Bitcoin, een cryptovaluta. Er zijn inmiddels vele cryptovaluta (Bitcoin klonen) in omloop, maar Litecoin wordt toch gezien als goede tweede achter Bitcoin. De verhouding tussen Bitcoin en Litecoin wordt vaak vergeleken met de verhouding tussen zilver en goud. Zoals er van zilver van nature meer materiaal op aarde voorkomt dan van goud, zo is het maximale aantal Litecoins wat gecreëerd kan worden groter dan het maximale aantal Bitcoins. De verhouding Litecoin : Bitcoin is precies 4:1. Van Bitcoin worden er namelijk maximaal 21 miljoen in omloop gebracht en van Litecoin 84 miljoen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Er komt steeds minder sloopgoud uit de VS

Het aanbod van sloopgoud uit de VS is in 2012 meer dan gehalveerd ten opzichte van het jaar daarvoor. Ook in het afgelopen jaar viel het aanbod lager uit dan een jaar eerder. In de eerste tien maanden exporteerde de VS slechts 121 ton aan sloopgoud, terwijl dat tussen 2007 en 2011 nog minstens 600 ton per jaar was.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Miljonair: Helft van de wereld in armoede? Fantastisch!

Trok u ook grote ogen toen u hoorde dat de 85 rijksten even vermogend waren als de armste helft van de wereldbevolking? Dan zal u zich nu zeker voor het hoofd slaan als u de reactie van Kevin O'Leary hoort. "Fantastisch toch?", aldus de Canadese zakenman in zijn eigen economisch programma 'The Lang and O'Leary Exchange'. Handig weetje vooraf: zijn vermogen wordt geschat op 300 miljoen dollar.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

We willen niet betalen voor de fouten van de banken

Overal in Europa moet de gewone man en vrouw de waanzin van de financiële wereld betalen via drastische bezuinigingsplannen. Noch Europa, noch de lidstaten hebben de markten, die hen gegijzeld houden, kunnen of willen reguleren. Maar  bezuinigingen gaan ten koste van koopkracht en leiden naar meer ongelijkheid. De armoede explodeerde. De werkloosheid blijft dramatisch hoog. De groei gaat in neerwaartse spiraal. Ons verarmen is geen oplossing. We willen niet betalen voor de fouten van de banken.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

"3,5 miljard mensen in armoede is fantastisch nieuws"

Volgens zakenman en investeerder Kevin O'Leary is het fantastisch nieuws dat er zoveel mensen in armoede leven. "Ze zullen allemaal inspiratie halen uit de top 1% van rijkste mensen en zullen hard werken om dat doel te bereiken"