EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22966 tot 22970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Nederland op zeven in de Top 10 exporterende landen

Ja, en weer doen we internationaal mee en nu met de Top 10 exporterende landen. Het is niet te geloven allemaal… We doen het goed met onderwijs, we hebben een geweldig rechtssysteem en dan hebben we ook nog eens de beste voedselvoorziening ter wereld. Onze stelling: Nederland is het beloofde land, maar wij laten ons graag met argumenten overtuigen over een plekje beter onder de zon. Op één staat natuurlijk China met het onuitspreekbare bedrag van bijna 1.400 miljard euro.

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

HP schrapt minstens 10.000 extra banen

Het Amerikaanse technologieconcern Hewlett-Packard (HP) schrapt de komende jaren nog eens 11.000 tot 16.000 banen. Dat maakte de de fabrikant van onder meer pc's en servers donderdagavond bekend bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Wederom zware gevechten Oekraïne. 16 militairen gedood

A dawn attack on a checkpoint in eastern Ukraine has left at least 14 soldiers dead, in the worst loss of life for government forces to date.

Lees verder op bbc.com
Geplaatst op: donderdag 22 mei 2014

Volgend jaar plastic geld in Verenigd Koninkrijk

Britten kunnen vanaf komend voorjaar hun inkopen met plastic bankbiljetten betalen. Vanaf maart 2015 zullen twee miljoen bankbiljetten van vijf pond worden uitgegeven. Dat deelde de Schotse Clydesdale Bank vandaag mee. Ze zijn duurzamer, moeilijker te vervalsen en raken minder snel vuil dan papieren bankbiljetten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 mei 2014

Europese Unie moet opgeheven worden, niet de euro

Het wordt van daken en vensters geschreeuwd: de euro-crisis is achter de rug, alles is weer koek en ei. Het eerste is misschien waar, het tweede is dat veel minder. Want uiteindelijk hebben de Europese leiders niets aangepakt, de problemen die er voor het uitbreken van de crisis waren zijn er nog steeds. En zullen er zo te zien nog wel een tijdje blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs