EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22971 tot 22975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Investeerders bouwen voorraden in gouden munten af

Traditioneel wordt in de sector van het goud de verkopen van de gouden munten als een betrouwbare barometer beschouwt voor de populariteit van het goud op dat moment. Die populariteit laat momenteel nogal wat te wensen over, zo blijkt uit de posities die nog in gouden munten aangehouden worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Bankenwaakhond heeft bewijs voor valutamanipulatie

De Duitse waakhond voor de financiele markten BaFin heeft bewijs gevonden van pogingen om valutakoersen te manipuleren. Een gestart onderzoek naar Deutsche Bank AG (DBK.XE) wordt daarom uitgebreid tot de Duitse concurrenten van de bank.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Chaos nu China belangrijker wordt.

China wint aan belang en passeert mogelijk de VS als machtigste land. Eerst vreest René Tissen voor chaos en misschien wel oorlog.

China wint aan belang en passeert mogelijk de VS als machtigste land. Eerst vreest René Tissen voor chaos en misschien wel oorlog.

Kort voor het afgelopen weekeinde evacueerde China zo’n 3000 burgers uit het buurland Vietnam in reactie op de oplopende territoriale spanningen tussen beide landen. Vrijwel geheel Zuidoost Azië staat ineens op scherp. China is bezig de macht over een compleet werelddeel op te eisen. In Taiwan kijkt men met argusogen om zich heen. Wat gaat de volgende stap van China worden?

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Europese Commissie beschuldigt banken van manipulatie

De Europese Commissie heeft sterke vermoedens dat de drie banken Crédit Agricole, HSBC en JPMorgan de antikartelwetgeving hebben geschonden door de prijzen van zogenoemde rentederivaten te manipuleren.

De Europese Commissie heeft sterke vermoedens dat de drie banken Crédit Agricole, HSBC en JPMorgan de antikartelwetgeving hebben geschonden door de prijzen van zogenoemde rentederivaten te manipuleren.

De Commissie stuurt de drie banken nu een brief met haar vaststellingen. De betrokken partijen kunnen dan reageren en zelfs een verhoor aanvragen om zich te verdedigen. De Commissie benadrukt dat ze met de brief geen uitspraak doet over de schuldvraag van het onderzoek van de rentetarieven.

Lees verder op deredactie.be
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Italië: slechte leningen schieten omhoog met 26% op jaarbasis

Welcome to the recovery. For the 59th month in a row, the stock of bad loans across Italian banks rose (up ~26% YoY). At EUR 164 billion, this is a new record high and remains the biggest problem for Italian banks (non-performing loans now make up a reord 8.6% of total lending) as they suggest in their reports that profitability is improving. If that was not enough to have you piling cash into the heart of Europe's periphery, then the 22nd month of declines in loans to the private sector should do it. Despite a pick up in mortgage loans, private credit creation tumbled 3.1% YoY in April... not exactly the quasi-Keynesian dream that record low rates would suggest as transmission mechanisms remain entirely plugged.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs