EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22971 tot 22975
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Om geld te verdienen op de beurs moet je kiezen voor saaie aandelen

Glamour spreekt aan. Sommigen willen het ontkennen, maar als een blad als Closer onthult dat de Franse president  Hollande een affaire heeft met actrice Julie Gayet, dan zijn er weinig mensen zo consequent dat ze de verhalen daarover niet willen lezen. Op de aandelenmarkten geldt eigenlijk een beetje hetzelfde: beleggers gaan vooral op zoek naar “glamour stocks”, aandelen die veel aandacht trekken in de media, aandelen met een mooi verhaal dat iedereen kent. Over het algemeen zijn dit volgens de bekende Amerikaanse hedge fundsmanager James Altucher nochtans de aandelen die u juist niet moet kopen, omdat ze door al die aandacht eigenlijk al te duur zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

MoneyBird over Bitcoin

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Deze keer is het de beurt aan MoneyBird, een bedrijf gespecialiseerd in financiële software voor ZZPérs en MKBérs. Joost Diepenmaat, co-founder van Moneybird, legt uit hoe zij de administratie met betrekking tot het versturen en ontvangen van facturen in BTC vereenvoudigen.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

De Nederlandse Bank: Bitcoin is erg innovatief

Uit het jaarverslag van De Nederlandse Bank over 2013 ( PDF), dat deze week is uitgebracht, blijkt dat het instituut verschillende voordelen in Bitcoin ziet. Vooral de snelheid waarmee betalingen kunnen worden verricht, de lage kosten die er mee gemoeid gaan, en het ontbreken van landsgrenzen, worden in het rapport benoemd als interessante innovaties van de internetmunt.

Lees verder op coincourant.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Van Lanschot-advies kostte rentenier miljoenen

De chique Bossche bank Van Lanschot moet een ex-cliënt een voorschot van €500.000 betalen vooruitlopend op een schadevergoeding die mogelijk dik vijf keer hoger uitvalt. De man verloor zo’n €2,5 miljoen met beleggingen via de bank, maar moest wel een vermogen aan premies en provisies betalen.

De rijkemensenbank uit Den Bosch werd afgelopen week keihard terecht gewezen door Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, na een procedure van zes jaar die tot aan de Hoge Raad werd gevoerd.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Russische economie in nauwe schoentjes

Met de Olympische Spelen achter de rug spitst de aandacht zich nu weer toe op de Russische economie. En die blijkt niet zo schitterend te zijn.

Met de Olympische Spelen achter de rug spitst de aandacht zich nu weer toe op de Russische economie. En die blijkt niet zo schitterend te zijn.

De afgelopen maanden is al duidelijk geworden dat Rusland, en dan op de 1ste plaats voor de roebel, bijzonder kwetsbaar is voor de tapering politiek van de Amerikaanse centrale bank. Het terugschroeven van de steunmaatregelen door de FED heeft de Roebel niet onberoerd gelaten, de koers van de munt is fors gedaald. Maar ook de recente strubbelingen rondom OekraĂŻne hebben de Russische munt geen goed gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs