Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 22971 tot 22975
Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

We willen niet betalen voor de fouten van de banken

Overal in Europa moet de gewone man en vrouw de waanzin van de financiële wereld betalen via drastische bezuinigingsplannen. Noch Europa, noch de lidstaten hebben de markten, die hen gegijzeld houden, kunnen of willen reguleren. Maar  bezuinigingen gaan ten koste van koopkracht en leiden naar meer ongelijkheid. De armoede explodeerde. De werkloosheid blijft dramatisch hoog. De groei gaat in neerwaartse spiraal. Ons verarmen is geen oplossing. We willen niet betalen voor de fouten van de banken.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

"3,5 miljard mensen in armoede is fantastisch nieuws"

Volgens zakenman en investeerder Kevin O'Leary is het fantastisch nieuws dat er zoveel mensen in armoede leven. "Ze zullen allemaal inspiratie halen uit de top 1% van rijkste mensen en zullen hard werken om dat doel te bereiken"

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Wat uw beleggingsfonds werkelijk doet met uw geld

Fondsbeheerders verzinnen de meest gekke namen voor hun beleggingsfondsen. Als belegger ziet u door de bomen het bos niet meer. Maar wat zijn de ware intenties achter alle mooie woorden die fondsbeheerders gebruiken?

Bron: mondi.nl
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Huizenprijzen eurolanden verder omlaag

De huizenprijzen in de eurozone zijn in het derde kwartaal van vorig jaar gemiddeld met 1,3 procent gedaald ten opzichte van een jaar eerder. In vergelijking met het voorgaande kwartaal werden huizen in de eurolanden 0,6 procent duurder. Dat meldde Europees statistiekbureau Eurostat dinsdag. Mondi waarschuwt voor tegenstrijdige berichtgevingen. Ben alert op de juiste interpretatie van de cijfers.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Column Kees de Kort | duidelijk geen sprake van herstel

De toename van betalingsachterstanden, een toename in het aantal werklozen en dan heeft het aantal faillissementen in 2013 ook nog eens een all time high bereikt. Van een herstelverhaal is duidelijk geen sprake, zegt BNR's Kees de Kort.