EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22976 tot 22980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 mei 2014

Duitsland houdt de Eurozone in leven

Dat Duitsland een onmisbaar land is in de Eurozone zal u ongetwijfeld al weten. Zo wist Duitsland het hoofd boven water te houden tijdens de financiële crisis. Het land moest weliswaar wat groei inleveren, maar het bleef toch dapper overeind staan. Duitsland blaakt van een groot zelfvertrouwen als het de economie betreft en hier hebben zij ook alle recht op. De groei van 0,2 procent van de gehele Eurozone mag op de naam van Duitsland komen te staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 mei 2014

China en Rusland tekenden meer handelsovereenkomsten

Gisteren schreven we op Marketupdate al over de belangrijke aardgasdeal tussen Rusland en China. Maar er waren meer deals die het nieuws niet haalden. Denk aan de gezamenlijk ontwikkeling van een nieuw passagiersvliegtuig, de bouw van een nieuwe brug en de opening van een Chinese autofabriek in Rusland. Ook gaan beide landen investeren in toerisme. Lees meer op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 22 mei 2014

Economisch initiatief komt terug naar het Westen

De afgelopen jaren hebben we keer op keer gehoord dat de opkomende markten ons voorbij streven voor wat betreft de maakindustrie. Maar ook dat duurt geen eeuwigheid. Loonkosten in opkomende markten stijgen snel en daarmee valt een belangrijk concurrentievoordeel weg. Tel daarbij op dat de meeste innovatie nog steeds uit het Westen komt en er zouden wel eens goede tijden kunnen aanbreken voor de Westerse maakindustrie. Dat schrijft Cor Wijtvliet in zijn nieuwste column.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

India importeert opnieuw meer goud

Het zijn bewogen tijden geweest voor de Indische goudhandelaren. De regering in New Delhi heeft hen praktisch op droog zaad gezet door de invoerheffing op goud fors op te trekken. De reactie laat zich raden: er werd minder goud gekocht. Of liever: er werd minder goud via de officiële kanalen gekocht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

'Onderschat sancties tegen Rusland niet'

PFfff.....

PFfff.....

"Rusland kan nog meer expliciete en impliciete sancties tegemoet zien", zegt fondsmanager Nathan Griffiths. Maar ook als er geen verdere sancties volgen, zullen de effecten al in 2014 voelbaar zijn, zo verwacht hij.

"Hoewel de kortetermijneffecten van de huidige sancties al grotendeels zijn ingeprijsd, krijgen Russische bedrijven te maken met hogere kapitaalkosten en wordt het steeds lastiger om zaken te doen met de buitenwereld."

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs