Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 22981 tot 22985
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 februari 2014

Bijna 500 banen bedreigd in glasindustrie in Henegouwen

De Japanse glasfabrikant AGC in Roux en zijn Franse concurrent Saint-Gobain in Auvelais hebben de intentie om volgende week de procedure tot collectief ontslag aan te kondigen. Beide bedrijven kampen met financiële problemen en zijn van plan om in totaal 480 banen te schrappen. Dat schrijft L'Echo.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 februari 2014

30.000 werkloze jongeren riskeren verlies uitkering

Bijna 30.000 jongeren in ons land verliezen begin 2015 hun werkloosheidsuitkering. Dat is het gevolg van een strengere aanpak van werkloosheid bij jongeren, schrijft De Morgen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Goud bugs komen snel aan hun trekken

Voor goud bugs breken er aanmerkelijk betere tijden aan. Dat zeggen niet alleen wij, maar is ook de mening van tal van analisten. Wij geven u een laatste stand van zaken over hoe de professie nú tegen het edelmetaal aankijkt.

Goud is wellicht niet dé verrassing van 2014, ook de obligatie- en aandelenmarkten doen niet wat er door de meerderheid van de professie werd verwacht, maar is zeker wel een aangename verrassing gebleken. Nu is het jaar amper een maand oud, maar de trend lijkt gezet en voor het edelmetaal geldt duidelijk een (lichte) herstelfase.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Bill Gross waarschuwt …

Het financieel systeem is labiel doordat er teveel risico in het systeem zit. De prijzen zijn kunstmatig hoog. Je kunt niet nog eens een jaar zoals dat van 2013 verwachten. Het is beter om op andere plaatsen rendement te zoeken dan in de Verenigde Staten zegt Bill Gross, topman bij vermogensbeheerder Pimco.