EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22991 tot 22995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Amerikanen maken zich zorgen om de huizenmarkt

De huizenmarkt is voor iedere economie van onschatbare waarde en dit is dus ook zeker het geval bij Amerika. Zelfs tijdens de laatste crisis werd de huizenmarkt gezien als de grote schuldige. Er is echter op het huidige moment een groot probleem wat ontstaat in de Amerikaanse huizenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Gouden Rothschild Collectie naar Degussa Gold

De in Frankfurt gevestigde edelmetaal handelaar, Degussa Gold Trading GmbH, heeft afgelopen maandag bekend gemaakt dat ze de “Rothschild Collection” heeft verworven. De “Rotschild Collection” staat ook wel bekend als “The Industry Collection of Gold Bars Worldwide”.

De collectie bestaat uit meer dan 1000 gouden voorwerpen van 145 fabrikanten uit 35 landen. De collectie werd opgericht door NM Rothschild & Sons in Australië in 1993 en heeft een totaal gewicht van 230 kilo fijn goud. De goudwaarde alleen al heeft een waarde van 10 miljoen Amerikaanse Dollar. In 2005 bam de Perth Mint de collectie in bewaring.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Saoedische sancties tegen Nederlandse bedrijven

Saoedi-Arabië is begonnen met de invoering van handelsmaatregelen tegen Nederlandse bedrijven in reactie op de stickeractie van Geert Wilders. Dat meldden lokale media op basis van een verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Riyad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Rechter: bitcoin is geen geld, maar ruilmiddel

Daardoor heeft de bitcoin eenzelfde soort status als goud en zilver. Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) zei eerder ook al dat de bitcoin geen valuta is.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Europa is zwakker dan zwak

Afgelopen week ontvingen we opnieuw een aantal belangrijke macrocijfers vanuit de Eurozone. En opnieuw wisten deze cijfers de verwachtingen niet te verslaan. Het was zelfs nog veel erger, de meeste cijfers waren zelfs slechter dan verwacht. En dat zorgde er donderdag voor dat onder andere de Italiaanse beurs en de Griekse beurs 2,5 tot 4 procent moesten inleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs