Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 22996 tot 23000
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

'Geen extra bezuinigingen in Griekenland'

Griekenland is nog stevig in onderhandeling met zijn geldschieters over de hervormingen die het land moet doorvoeren, maar de trojka dwingt de Grieken niet om verder te bezuinigen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Vraag naar fysiek goud steeg in 2013 met 33%

Ondanks de forse prijsdaling van vorig jaar werd er ook meer fysiek goud gekocht. Veel meer, want de vraag naar munten en baren steeg met 33% ten opzichte van 2012. Ook werden er vorig jaar meer gouden juwelen verkocht dan in 2012. Dat blijkt uit cijfers van Thomson Reuters GFMS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Dit signaal kan de goudprijs vleugels geven

De goudprijs is al aardig opgekrabbeld, maar heeft nog een lange weg af te leggen. Volgens technisch analisten staat goud op het punt een cruciaal niveau uit te nemen, waarna een flinke sprint mag worden verwacht. Omhoog wel te verstaan.

Het kunnen cruciale dagen en weken worden voor het goud. Een eerste aanzet tot een prijsstijging is gegeven, zaak is nu om daar een verlengstuk aan te breien. Wanneer een aantal technische signalen gegeven worden zou het allemaal erg snel kunnen gaan, veel sneller dan we nu allemaal denken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

China zal de wereld verbazen met stiekeme goudaankopen

Een eventuele aankondiging van China over de goudreserves kan de start zijn van een epische rally van de goudprijs. Heel wat beleggers zitten momenteel niet in goud. Ze wachten totdat de prijs richting $1.000 gaat om te kopen. Maar ik ben bang dat we daar niet meer geraken.

Bron: beurz.com
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Is de echte crisis aanstaande?

In 1929 verklaarde de toenmalige president van Amerika 5 dagen voor de beurscrash dat de Amerikaanse economie sterk en robuust was.

Een week later zat niet alleen Amerika, maar heel de wereld in zak en as.

Toen, net zoals nu, kan NIEMAND ons vertellen wanneer de volgende crisis uitbreekt.

Het kan over een week zijn, het kan nog 10 jaar duren.

We weten slechts dat het ZEER WAARSCHIJNLIJK is dat er naar aanleiding van de voortdurende geldschepping weer een enorme crisis gaat uitbreken. Sterker nog, het is een zekerheid.