EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 22996 tot 23000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

Fed-voorzitter Yellen blijft bereid economie te steunen

President Janet Yellen van de Federal Reserve heeft vandaag gezegd dat de centrale bank de economie zal blijven steunen, ook al zien sommige beleidsmakers pas eind 2016 een situatie van volledige werkgelegenheid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

Nederlandse 'huizenbezitter' blijft de werkelijkheid ontkennen

Uit onderzoek van Wijzer in geldzaken blijkt dat Nederlanders massaal in de ontkenningsfase blijven hangen. Waarschijnlijk komt dit doordat zij niet goed geïnformeerd zijn, maar ook het heilige geloof in het huizensprookje zou een reden kunnen zijn.

Uit onderzoek van Wijzer in geldzaken blijkt dat Nederlanders massaal in de ontkenningsfase blijven hangen. Waarschijnlijk komt dit doordat zij niet goed geïnformeerd zijn, maar ook het heilige geloof in het huizensprookje zou een reden kunnen zijn.

Eén van de opvallende conclusies is dat de helft van de mensen met een 100% aflossingsvrije hypotheek niet verwacht dat de maandlasten stijgen na verhuizing, terwijl juist deze groep vaak te maken zal krijgen met hogere lasten. Dat is opvallend omdat deze woningkopers waarschijnlijk zullen moeten gaan aflossen op hun nieuwe hypotheek, ook als deze gelijk blijft of minder wordt. Een mogelijke verklaring is dat veel huizenbezitters de concrete effecten van de recente maatregelen op hun eigen financiën toch niet overzien.

[...]

Lees verder op huizenmarkt-zeepbel.nl
Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

Frankrijk bevriest tot oktober 2015 bijna alle uitkeringen

De Franse eerste minister Manuel Valls heeft woensdag in Parijs enkele details bekendgemaakt van zijn plan dat tussen 2015 en 2017 50 miljard euro moet besparen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

De staatsgreep is bijna compleet en het volk slaapt nog altijd!

Afgelopen maand plaatste ik wat misschien wel tot op dat moment één van mijn belangrijkste artikelen ooit was. Het is niet als zodanig herkend en opgepakt. Daarom deze poging dat artikel (ver) te overtreffen, De staatsgreep is bijna compleet en het volk slaapt nog altijd!.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

Situatie in Argentinië is dramatisch

Sommige landen kunnen er een aardig zootje van maken, op alle mogelijke gebieden. De economie van Argentinië is een complete puinhoop waaruit de regering van president Christina Kirchner wanhopig een uitweg poogt te zoeken. Hoe en waar die zal gevonden worden blijft voorlopig onzeker.

De Argentijnse regering was gedwongen om de koers van de Peso te devalueren en dat werkt uiteraard inflatie in de hand. Maar hier stopt het verhaal niet want misschien is er opnieuw een devaluatie met 30 procent nodig om de situatie te helpen normaliseren. Dat de economie van Argentinië zienderogen achteruit boert zal ongetwijfeld niemand verbazen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs