Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 231 tot 235
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Syrie verplettert Islamitische Staat

Na de bevrijding van Aleppo, de bevrijding van Qalamoun, de bevrijding van Raqqa, de ene overwinning na de andere, volgt nu de bevrijding van Deir Ez-Zor. Bij de bevrijding van Aleppo schreeuwde de “internationale gemeenschap” haar verontwaardiging uit en eiste dat het zogenaamde geweld van het Syrische en Russische leger tegen het eigen volk onmiddellijk zou stoppen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Een forse neerwaartse bijstelling

Macro-econoom Kees de Kort ziet mondiaal kleine plusjes, maar is tegelijkertijd niet verbaasd over de grove correctie in Japan, waar ze terug moesten komen op het geweldige nieuws dat Japan de hardst groeiende economie van de rijke landen zou zijn.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Verzekeraars voeren vanaf oktober testen uit met blockchain

Een internationale groep verzekeraars, waaronder Achmea en Aegon, heeft een flinke stap gezet in het toepassen van het blockchainprincipe in de sector.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Gaat deze financiële hub cash geld afschaffen?

Je hoort het wel vaker tegenwoordig: we “moeten” evolueren naar een cashloze samenleving, waarin elke betaling elektronisch gebeurd. Pas dan kunnen we “zwart geld” en belastingontwijking volledig buiten spel zetten en hoeven we niet meer met briefjes en muntjes rond te zeulen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Zorgwekkend: China koopt Russische industrie op

Slecht nieuws: Glencore en Qatar Invesment Authority hebben hun aandelen in de Russische gasreus Rosneft, goed voor zo’n 14% van alle aandelen, verkocht aan het Chinese CEFC.

Dat is zorgwekkend om twee redenen: