Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 231 tot 235
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Trump maakt komaf met bureaucratie!

In de kranten zal je er niets over lezen, zij hebben geen goed woord voor Trump, maar de man is goed bezig de administratieve rompslomp voor bedrijven aan te pakken. En dat is geweldig nieuws voor de economie!

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

"Belangrijkste ontdekking van laatste vijftien jaar": grote olie- en gasvelden gevonden in Mexico

In het oosten van Mexico zijn belangrijke olie- en gasvelden ontdekt, kondigt president Enrique Peña Nieto aan. De president schat dat de olievelden in de staat Veracruz zo’n 1,5 miljard vaten ruwe olie kunnen opleveren.

Het gaat om “de belangrijkste ontdekking van de laatste vijftien jaar”, zei hij tijdens een openbare vergadering van het staatsbedrijf Pemex, dat de controle heeft over de bronnen.

De ontginning zou al “vrij snel en met weinig kosten” van start kunnen gaan, aangezien de nieuwe velden liggen bij bestaande infrastructuur van Pemex.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Amerikaanse werkloosheid op laagste niveau in 17 jaar

De werkloosheid in de Verenigde Staten is vorige maand gezakt naar 4,1 procent, het laagste cijfer sinds 2000.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Powell aan hoofd Fed

Jerome Powell wordt de volgende Fed-voorzitter. Daarmee kiest Donald Trump voor een verderzetting van het huidige beleid en deregulering van de financiële sector.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Liberalisering van de Amerikaanse olie-export: Trump’s sprong in het ongewisse

Amerikaanse olie is weer erg in trek. Olie is niet zo duur meer als voorheen en Amerika is en blijft een kwaliteitsmerk. Vooral Azië heeft de weg naar Texas gevonden en dat legt de Amerikanen geen windeieren. Wel integendeel.