EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 231 tot 235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018

China: "Amerikaanse invoerheffingen schenden duidelijk WTO-regels"

Op hetzelfde moment dat de Amerikaanse invoerheffingen van kracht zijn geworden, zijn ook Chinese tegenmaatregelen voor Amerikaanse producten ingegaan. China zei “gedwongen te zijn” om “de nodige represailles” te treffen. Peking trekt ook naar de wereldhandelsorganisatie WTO. Het Chinese ministerie van Handel zei dat de Amerikaanse heffingen “duidelijk” de WTO-regels schenden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 augustus 2018

Trump: Liever nepnieuws dan censuur

De Amerikaanse president Trump leeft liever in een wereld met nepnieuws dan met censuur, omdat dat volgens hem met afstand het beste alternatief is. In een toespraak in Charleston in West Virginia waarschuwde de president tegen het omarmen van censuur als instrument om ‘ongewenste’ meningen weg te filteren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

4 cryptobroker gaan hun eigen “crypto-overheid” oprichten

Heel de cryptomarkt zit te wachten op de instroom van nieuw geld. En er staat veel geld aan de zijlijn te wachten om de cryptomarkt te betreden, wanneer er duidelijk regulering is. Maar overheden zijn niet geneigd om hier snel werk van te maken. Daarom richten 4 grote cryptobrokers een eigen initiatief op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

69% van de Amerikanen heeft minder dan $ 1.000 spaargeld

Iedereen weet wel dat het erg handig is om wat extra geld opzij te hebben liggen voor onvoorziene gebeurtenissen. We zouden dus min of meer kunnen spreken van een ‘opgebouwde voorziening’. Toch hebben mensen de neiging om weinig geld opzij te leggen op het moment dat er sprake is van economische voorspoed. En juist dat is erg gevaarlijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

Venezuela devalueert de Bolivar en koppelt deze aan de cryptocurrency 'Petro'

In Venezuela wordt weer een nieuw hoofdstuk geschreven in de financiele crisis. Afgelopen week heeft de centrale bank van Venezuela de nationale munteenheid, de Bolivar, gedevalueerd met 95%. Daarnaast is de munt nu gekoppeld aan de Petro, de cryptocurrency gekoppeld aan olie, welke eerder dit jaar aangekondigd werd. We schreven eerder uitgebreid over de Petro in ons artikel "Venezuela schrijft cryptocurrency geschiedenis. De manier waarop echter is geen reden tot juichen."

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs