EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2301 tot 2305
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

'Regering Trump overweegt oliesancties tegen Venezuela'

De regering van Trump overweegt sancties tegen de energiesector van Venezuela, waaronder ook staatsoliebedrijf PDVSA valt. Dat zeggen ambtenaren van het Witte Huis zondag tegen persbureau Reuters.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

“#Bitcoin naar 4.000 dollar tegen eind dit jaar”

Cryptovaluta worden steeds populairder en meer toegankelijk met als voornaamste digitale munt, de bitcoin. De virtuele munt noteert momenteel rond zijn ‘all time high’ en naar verluidt stopt het op deze hoogte niet, analisten verwachten een stijging richting 4.000 dollar tegen eind dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

Waarom wil de bitcoinprijs maar niet dalen?

Vorige week donderdag bereikte bitcoin een recordprijs van $2.760. Daarop daalde de koers met 33% tot $1.850, maar sloot wel de week positief af met een kleine winst. Deze week zit de koers terug in de lift. Een heel atypische crash, wat zorgt voor deze onverwacht resistente koers?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

De wereldwijde schuldeneconomie vertoont ernstige scheuren

De wereldeconomie groeit, maar deze groei is niet duurzaam. De wereldwijde schulden groeien namelijk nog veel harder en dat brengt grote risico’s met zich mee. In China, de VS, maar ook in Nederland worden de scheuren zichtbaar.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: maandag 5 juni 2017

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs