EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23001 tot 23005
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Forse verliezen op Europese beurzen

De Europese aandelenbeurzen zijn donderdag opnieuw met verliezen geĆ«indigd. De beursgraadmeters zakten in de loop van de middag steeds verder weg, door groeiende zorgen over de situatie in OekraĆÆne. Ook tegenvallende economische cijfers uit China maakten beleggers terughoudend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

ā€˜De wereld zit te diep in het roodā€™

ā€œEr bestaat geen enkele mogelijkheid om de definitieve implosie te vermijden van een bubbel die ontstaan is door kredietexpansie. De vraag is alleen of de crisis zich eerder vroeg zal manifesteren door het vrijwillig opgeven van de kredietuitbreiding, dan wel op een later tijdstip via een definitieve en totale ineenstorting van het valutasysteem.ā€ Dit citaat van Ludwig von Mises (1881 ā€“ 1973), een van de grondleggers van de Oostenrijkse economische school, vat uitstekend de precaire situatie samen waarin vooral de westerse wereld zich momenteel bevindt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Hoe word je rijk in 5 jaar (of minder)

Om rijk te worden, moet je eerst de definitie van rijk bepalen. Voor de ene is rijk zijn een miljonair worden, voor de andere is rijk zijn financieel onafhankelijk worden en geen zorgen meer hebben over geld. Het tweede geval is gemakkelijker te bereiken dan het eerste en is zelfs mogelijk voor iedereen die er voor wil werken. Dit is de manier ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Rickards op RTL Z: ā€˜Monetaire eindspel in aantochtā€™

James Rickards was te gast op RTL Z waar hij een uiteenzetting gaf over zijn visie op het financiƫle systeem en de toekomst ervan.

James Rickards was te gast op RTL Z waar hij een uiteenzetting gaf over zijn visie op het financiƫle systeem en de toekomst ervan.

Hij wil op de eerste plaats duidelijk hebben dat hij een analist is die de realiteit zegt zoals hij is, en niet tracht op te smukken zoals economen dat nogal eens durven te doen. Hij wil ook een constructieve dialoog opstarten via zijn bevindingen, die op zijn zachts gezegd niet bepaald rooskleurig zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Op de Krim is een bank run aan de gang

Op het OekraĆÆense schiereiland Krim halen mensen grote bedragen cash af bij betaalautomaten en bankfilialen. Voor verschillende van deze banken hebben zich lange rijen gevormd. De voorzitter van de OekraĆÆense centrale bank heeft al gezegd dat het moeilijk is om grote hoeveelheden baar geld in de Krim te krijgen en dat de afhalingen daarom beperkt zijn. De mensen die in de wachtrijen staan zeggen gehoord te hebben dat de banken zouden sluiten, meldt ABC-journalist Alexander Marquard op Twitter. Velen vragen zich af wat de gevolgen van het referendum zullen zijn voor hun bankrekening, aldus Stuart Webb vanĀ ITN Channel 4.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs