Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 23006 tot 23010
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Volgens de geschiedenis moet je deze aandelen kopen

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Maar wat moet je dan kopen? De geschiedenis leert ons dat de winnaars kopen van vorig jaar een goed idee is. De geschiedenis leert ons ook dat de verliezers van de laatste 3 tot 5 jaar kopen ook een goed idee is voor de volgende 3 tot 5 jaar. Zijn er aandelen die aan beide voorwaarden voldoen? Ja, zegt DailyWealth.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Man verkoopt villa voor bitcoins

Jack Sommer, een casino-eigenaar uit Las Vegas zet zijn villa te koop voor een kleine 8 miljoen dollar. En hij zou dat bedrag graag in bitcoins uitbetaald zien.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Kan de politiek een nieuwe beurscrash voorkomen?

Dit artikel roept de politiek op, om in overleg met het bedrijfsleven, het splitsen van aandelen in de toekomst te verbieden. Dit artikel verklaart, waarom er tijdens de versnellingsfase van een industriële revolutie telkens veel aandelensplitsingen plaats vinden en dat aandelensplitsingen telkens de beurscrash versterken.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Als u toevallig niet in Davos bent dan zijn hier de 10 zaken die u moet weten over de toekomst van de wereldeconomie

World Economic ForumVandaag begint in het Zwitserse Davos de jaarlijkse hoogmis voor de globale elite: het World Economic Forum. 198 academici, 288 politici, 48 vertegenwoordigers van internationale organisaties en 2.101 mensen uit de zakenwereld zullen daar vier dagen lang debatteren over de stand van de wereldeconomie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014