EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23006 tot 23010
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Van Lanschot-advies kostte rentenier miljoenen

De chique Bossche bank Van Lanschot moet een ex-cliënt een voorschot van €500.000 betalen vooruitlopend op een schadevergoeding die mogelijk dik vijf keer hoger uitvalt. De man verloor zo’n €2,5 miljoen met beleggingen via de bank, maar moest wel een vermogen aan premies en provisies betalen.

De rijkemensenbank uit Den Bosch werd afgelopen week keihard terecht gewezen door Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, na een procedure van zes jaar die tot aan de Hoge Raad werd gevoerd.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Russische economie in nauwe schoentjes

Met de Olympische Spelen achter de rug spitst de aandacht zich nu weer toe op de Russische economie. En die blijkt niet zo schitterend te zijn.

Met de Olympische Spelen achter de rug spitst de aandacht zich nu weer toe op de Russische economie. En die blijkt niet zo schitterend te zijn.

De afgelopen maanden is al duidelijk geworden dat Rusland, en dan op de 1ste plaats voor de roebel, bijzonder kwetsbaar is voor de tapering politiek van de Amerikaanse centrale bank. Het terugschroeven van de steunmaatregelen door de FED heeft de Roebel niet onberoerd gelaten, de koers van de munt is fors gedaald. Maar ook de recente strubbelingen rondom Oekraïne hebben de Russische munt geen goed gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Warren Buffett vindt bitcoin een grote grap

"Blijf ervan weg", zo zei Buffett tegenover CNBC. "Het is eigenlijk een waanvoorstelling."

"Blijf ervan weg", zo zei Buffett tegenover CNBC. "Het is eigenlijk een waanvoorstelling."

De investeerder noemt bitcoin niet meer dan een manier om snel geld over te maken. "Een cheque kan ook geld overmaken. Is het daarom veel waard?", zegt Buffett.

Het idee dat bitcoin veel waarde heeft noemt hij dan ook "één grote grap".

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Russische beurs verder onderuit

Alle ogen zullen dit weekend op de Krim gericht zijn waar zondag een referendum wordt gehouden over aansluiting van het schiereiland bij Rusland.

In aanloop hier naartoe ging de Russische MICEX index vrijdag opnieuw omlaag met ongeveer 1 procent waardoor het verlies year-to-date opliep tot zo’n 18 procent.

Lees verder op fondsnieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Banken sturen personeel naar derdewereldlanden

In de komende tien jaar zullen de Wall Street banken hun personeel halveren in de dure steden. Deze steden zijn voornamelijk London en New York. Deze locaties hebben veel hogere kosten dan de kosten in minder dure steden. Ook is het de bedoeling om het personeel naar derdewereldlanden te sturen om daar hun werk te voltooien.

Tegen 2024 zal slechts 25 procent procent van de werknemers in dure steden blijven, terwijl het aantal personeel in de derdewereldlanden zal groeien van 25 procent naar 50 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs