EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23011 tot 23015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Raakt de zilvermarkt eindelijk onder stoom ?

De zilvermarkt stijgt al 3 weken op rij. Vooral vorige week was een zeer sterke week met een stijging van 6,6 %. Er viel geen verrassing te noteren bij de monetaire beslissing van de Fed, maar dat Yellen helemaal geen probleem zag in het hogere inflatiepeil en beloofde de rente nog lange tijd laag te houden, zette de markt voor edelmetalen in vuur en vlam. Hierdoor sloot de zilverprijs op het hoogste niveau sinds eind maart.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Goed nieuws voor de Amerikaanse huizenmarkt

De Amerikaanse huizenmarkt heeft het nog steeds moeilijk. Dit kunnen we onder andere zien aan de macrocijfers. Toch zien we de afgelopen weken wat herstel op de Amerikaanse huizenmarkt. Dit kan met name komen door het aantal jonge mensen dat sneller een huis koopt.

Een groot probleem waar de Amerikaanse huizenmarkt mee te maken heeft is het aantal volwassenen dat nog bij hun ouders blijft wonen. Deze groep mensen zijn de afgelopen jaren in een rap tempo gestegen. Toch lijkt hier op dit moment een verandering in te komen. De groep van 18 tot 24 jarigen dat bij hun ouders blijft wonen is de afgelopen maand flink gedaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

De VS heeft een groot probleem – QE/ZIRP zal moeten stoppen

The Fed is tapering into weakness hoor je wel eens, tapering zorgt voor een verzwakking van de economie. Maar de Federal Reserve raakt stilaan zonder opties. QE/ZIRP verder zetten zal ongetwijfeld de obligatiemarkt op zijn kop zetten en QE/ZIRP beëindigen kan zware gevolgen hebben voor de economie, en dus ook de aandelenmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Nikkel kan bij verrassing het nieuwe goud worden

We durven met u de volgende weddenschap aan te gaan: welke was de best presterende commodity in april? Zoek niet langer, dat was nikkel. Met een stijging van 15.2 procent was nikkel twee maanden geleden met voorsprong de best presterende grondstof in de S&P GSCI, de meest gevolgde index wat grondstoffen betreft.

April was dus een topmaand van wat voor nikkel tot dus ver een topjaar is geweest. Vanaf 1 januari is de prijs voor nikkel meer dan 30 procent gestegen. Aan een dergelijk stijgingspercentage hoeft het waarschijnlijk geen betoog dat nikkel alle andere grondstoffen uit de S&P GSCI’s achter zich gelaten heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Chinese Gold Demand 883 Tonnes YTD

Withdrawals from the Shanghai Gold Exchange (SGE) vaults in week 24 accounted for 33 metric tonnes. Year to date Chinese gold demand, measured by SGE withdrawals, stands at 883 tonnes. A quick calculation (week 1 – 24  SGE withdrawals – mine – scrap) tells us that China net imported 599 tonnes year to date, annualized 1298 tonnes.

[...]

Lees verder op Ingoldwetrust.ch
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs