Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 23011 tot 23015
Bron: upinthesky.nl
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

“China koopt 70-200 A330's”

Volgende maand kondigt China een grote A330 order aan, zeggen twee industry officials betrokken bij de onderhandelingen. Dit meldt Aviationweek.

Tenminste 70 A330′s zouden besteld worden en mogelijk zelfs 200 stuks. Dit zal bekend gemaakt worden als President Xi Jinping volgende maand Frankrijk bezoekt. Het exacte aantal is vooralsnog onduidelijk.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Italiaanse campagne: Verkoop Sardinië aan Zwitserland om schuld te verkleinen

Is het Italiaanse eiland Sardinië binnenkort het 27ste kanton van Zwitserland? Wel als het van de bijna vierduizend leden van de Facebookgroep 'Canton Marittimo' afhangt. De campagnevoerders willen dat Italië het eiland verkoopt om de schuld van het land te verkleinen - al beseffen ze dat hun plan niet realistisch is. Dat meldt de Zwitserse nieuwssite 20 Minutes.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

CEO geeft toe: 850.000 bitcoins verdwenen

Mark Karpeles, CEO van Mt. Gox, heeft op een persconferentie in Tokio toegegeven dat zijn bedrijf 850.000 bitcoins kwijt zou zijn. Die zouden zo'n meer dan 300 miljoen euro waard zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Koffieprijs blijft maar stijgen

Op de markt voor soft commodities is koffie zonder meer de blikvanger. Sinds 1 januari van dit jaar is de koffieprijs met ongeveer 20 procent gestegen. Nu is het wel zo dat grote bewegingen in de koffieprijs eerder regel dan uitzondering zijn en dit wegens klimatologische omstandigheden.

Weinig andere soft commodities zijn namelijk zo gevoelig voor de klimatologische omstandigheden als koffie. Een paar zware regenbuien of een periode van grote droogte volstaan om de koffieprijs door het dak te jagen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

Economie US groeit minder sterk dan gedacht

De Amerikaanse economie is in het vierde kwartaal van 2013 minder sterk gegroeid dan eerder werd gedacht. Dat blijkt uit een nieuwe raming die het Amerikaanse ministerie van Handel vandaag heeft gepubliceerd.