Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 23011 tot 23015
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Hoe zit het eigenlijk met Bitcoin?

Bitcoin kon een stijging van 5.000 % voorleggen vorig jaar. Een investering van $ 10.000 bracht zo een half miljoen op, en dat is na een correctie van 30 % sinds de piek van Bitcoin. De laatste tijd is het wat stil rond Bitcoin en de koers stabiliseert zelfs. Is het dan een goed moment om de stap te nemen? 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Goud dient opnieuw als veilige haven

Het is opvallend met welk gemak de goudprijs in de eerste weken van 2014 een herstel heeft laten zien. De technische weerstand op $1.250 leek nauwelijks problemen op te leveren, hoewel veel waarnemers hadden vermoed dat het een zware klus zou worden om die te ronden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Is het relatieve verval van het Westen een tijdelijk fenomeen?

Goh Chai HinIs het relatieve verval van het Westen een tijdelijk fenomeen of creëert het nieuwe kansen? Het is een vraag die velen bezighoudt. De voorbije maanden verschenen verscheidene boeken die een antwoord op de vraag trachten te formuleren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Golden Cross voor junior goudmijnen?

Junior goudmijnen op de Canadese beurs zitten stevig in de lift de laatste weken. Sinds begin dit jaar steeg de S&P/TSX Venture Composite Index van 890 punten naar 980 punten om daarna terug te vallen naar 940. In dit proces werd het 50-daags en 200-daags gemiddelde opwaarts doorbroken. Er is zelfs een 'golden cross' in de maak, dit is een zeer bullisch signaal.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Na de BitCoin: Betaal in zonne-energie met de SolarCoin

Een nieuwe virtuele munteenheid is opgestaan: met de SolarCoin kan zonne-energie worden verhandeld. Het doel is om de kosten van zonne-energie omlaag te brengen.

Voirge maand is de SolarCoin in het leven geroepen, een decentrale en virtuele munteenheid die vergelijkbaar is met de bitcoin. Bedenker Nick Gogerty, oprichter van adviesbedrijf Thoughtful Capital Group, heeft de munt in het leven roepen om mensen te belonen als ze zonne-energie opwekken.