Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 23016 tot 23020
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Wauw!! Er gaat iets goed in de Verenigde Staten

Het is niet allemaal kommer en kwel in de Verenigde Staten, er mag ook al wel eens iets goed gaan. Herinner je nog de dagen dat de Verenigde Staten overheidstekorten boekte van meer van $ 1 biljoen per jaar? Die dagen lijken (voorlopig) tot de geschiedenis te behoren. De Verenigde Staten is goed op weg om een "normaal" overheidstekort te boeken de komende jaren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

In Azie groeit vraag naar opslagruimtes goud explosief

Goud is in rap tempo richting Azië verdwenen. Zo rap en zo massaal, dat de vraag naar beveiligde opslagruimtes amper bij te benen is voor de Brink’s van deze wereld. En al dat goud zien we in het Westen nooit meer terug.

Voor wie het nog niet wist: Baskaran Narayanan, in Singapore general manager voor Brink’s, kwam onlangs bevestigen dat er een verhuizing op grote schaal plaatsvindt van de goudvoorraden van het Westen naar het Oosten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Truckbouwer Volvo schrapt nog eens 2.400 banen

Volvo, de op één na grootste vrachtwagenbouwer ter wereld, gaat 2.400 banen schrappen. Dat heeft Volvo vandaag bekendgemaakt bij de presentatie van de jaarcijfers. Het banenverlies komt bovenop 2.000 geschrapte jobs die in oktober waren aangekondigd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Fameuze shorter draait volledig bullish op…goud!

Bill Fleckenstein, notoire, beruchte shorter van professie, heeft zojuist de bear market in goud voor dood en begraven verklaard. Nu is Fleckenstein een professional om serieus te nemen, en hij voorspelt vuurwerk voor goud.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

Sony geeft winstalarm en schrapt 5000 banen

Het Japanse elektronicaconcern Sony heeft gewaarschuwd voor een fors verlies in het lopende boekjaar en gaat 5000 banen extra schrappen. Dat maakte het concern vandaag bekend.