EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23016 tot 23020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 mei 2014

Betaaldienst Mollie integreert Bitcoin

Tienduizenden webwinkels in Nederland kunnen vandaag nog in een klap Bitcoin gaan accepteren en euro’s betaald krijgen. Betaaldienst Mollie brengt daartoe de techniek op de markt.

Gisteren tijdens het Nationaal Bitcoin Congres maakte directeur Gaston Aussems van Mollie de Bitcoinintegratie in zijn betaaldienst bekend.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 mei 2014

Fossiele brandstoffen in Frankrijk en VK raken binnenkort op

Olie, kolen en gas raken snel op in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De Fransen hebben binnen een jaar geen enkele fossiele brandstof meer over.

De Britten kunnen nog zo'n 5 jaar olie winnen, maar het gas raakt over 3 jaar al op. Dat blijkt uit een rapport van de Global Sustainability Institute van de Britse Anglia Ruskin University, meldde de BBC vrijdag.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 mei 2014

Meer dan een miljoen mensen in Nederland zoeken een baan

Uit een rapport van arbeidsmarktonderzoeker Intelligence Group blijkt dat 1,3 miljoen Nederlanders actief op zoek zijn naar werk. Dat komt neer op 16,5% van de arbeidsmarkt. In het rapport, getiteld ‘Arbeidsmarktontwikkelingen Q1-2014: kansen en knelpunten op de Nederlandse arbeidsmarkt’, stelt het bureau verder dat het arbeidsmarktperspectief licht is verbeterd. Dit is vooral te danken aan de gunstige vooruitzichten in de ict en de technische sector.

Lees verder op vacatures.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 mei 2014

Rusland dumpt Amerikaans schuldpapier, België koopt

Back in mid-March, there was a brief scare after the start of the Ukraine conflict, when Fed custody holdings plunged by a record $104.5 billion (if promptly bouncing back the following week), leading many to believe that Russia may have dumped its Treasurys, or at least change its bond custodian. We noted that we wouldn't have a definitive answer until the May TIC number came out to know for sure how much Russia had sold, or if indeed, anything. Moments ago the May TIC numbers did come out, and as expected, Russia indeed dumped a record $26 billion, or some 20% of all of its holdings, bringing its post-March total to just over $100 billion - the lowest since the Lehman crisis.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 16 mei 2014

Invloed centrale banken op goudprijs groter dan ooit

De eerste 3 maanden van dit jaar waren relatief mild voor de goudprijs. Een troy ons goud werd bijna 8 procent duurder maar het venijn zat maar weer eens in de staart. In de laatste week van maart ging de goudprijs opnieuw dalen en van een echt herstel die naamwaardig is, is tot dus ver geen sprake geweest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs