Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 23021 tot 23025
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

'Financieel herstel transport blijft uit'

Bijna de helft van de ondernemers in de transportsector maakte in het vierde kwartaal van 2013 geen winst of moest het jaar met verlies afsluiten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 6 februari 2014

'Veel banken betrokken bij valuta-onderzoek'

De belangrijkste financiële toezichthouder in New York heeft zeker twaalf banken om informatie gevraagd over hun valutahandel. 

Bron: elsevier.nl
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

Italië: toezichthouder S&P begrijpt niets van onze cultuur

Als de economen bij ratingbureau Standard & Poor's (S&P) ook maar iets van de Italiaanse cultuur hadden begrepen, dan hadden ze het land in 2011 nooit afgewaardeerd. Italië vindt dat S&P daarom moet opdraaien voor de schade en claimt 234 miljard euro van het bedrijf.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

Dead Cat Bounce

Hebben beleggers met het huidige, weinig overtuigende herstel op de financiële markten te maken met een zogeheten ‘Dead Cat Bounce?’ Oftewel, is het onverstandig om ervan uit te gaan dat het huidige fragiele herstel structureel is?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

Suriname verkoopt deel goudreserves

Suriname verkoopt een deel van haar goudreserves, ondanks lokaal felle kritiek. Volgens ‘deskundigen’ is er niets mis met de verkoop van een deel van de goudreserves want de goudprijs daalt immers. Lees verder en verbaas u over het niveau.