EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23021 tot 23025
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

15 cijfers die aantonen wie de Griekse crisis betaalt

Op zijn economisch blog Macropolis geeft Nick Malkoutzis van de Griekse krant Kathimerini een aantal cijfers die de ravage duidelijk maken die de schuldencrisis in zijn land heeft aangericht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Terugkeer ‘Gouden Jaren’ voor Japan is ver weg

De laatste tijd is er genoeg nieuws geweest over de Japanse economie, maar de gouden jaren lijken achter de rug voor dit exportland. De economie loopt minder goed dan de afgelopen jaren, en nu geeft die enorme druk op de beleidsmakers in het land.

Overigens is Japan niet het enige land met veel groeizorgen, China kan zich daar rustig bij aansluiten. De groei van China moet naar beneden bijgesteld worden, en daardoor noteerde de Chinese beurs op de laagste stand in 5 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Klaas Knot waarschuwt: pensioenstelsel is onhoudbaar

Het pensioenstelsel is in de huidige vorm niet houdbaar en moet drastisch op de schop. 'Het is onontkoombaar dat we naar een stelsel gaan waarin minder zekerheid zal bestaan over de hoogte van de pensioenuitkering.'

Lees verder op elsevier.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Is er een zilvertekort op komst?

Zilver wordt zowel gebruikt als investering als in de industriële productie voor technologische en medische toepassingen. Doordat zilver populair is in beide segmenten, kan er in de toekomst een tekort optreden. Momenteel zijn er al tekenen dat er een oorlog gaande is tussen de vraag vanuit de industriële wereld en de investeringswereld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Goud: Diegene die de “pain” hebben doorstaan, krijgen nu de “gain”

Beleggers in goud en goudmijnen hebben enkele moeilijke jaren achter de rug. US Fund vergelijkt het met een loopwedstrijd van 10 km die uiteindelijk een marathon blijkt te zijn. Maar diegene die de pijn hebben doorstaan, plukken daar nu de vruchten van. De Philadelphia Gold & Silver Index (XAU) steeg dit jaar al meer dan 25 % en doet het daarmee veel beter dan de algemene markt.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs