EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23021 tot 23025 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Spaanse banken namen vorig jaar bijna 50.000 woningen in beslag

De Spaanse banken hebben vorig jaar bijna 50.000 woningen van wanbetalers in beslag genomen. Dat zijn er 11 procent meer dan in 2012, zo blijkt uit cijfers van de nationale bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

CPB overdreef voordeel euro

De euro heeft ons amper economische voordelen gebracht. Het Centraal Planbureau kwam een paar jaar geleden tot de slotsom dat de munt ons gemiddeld een weeksalaris heeft opgeleverd. Maar die berekening moet je met een korrel zout nemen, zegt de toenmalige baas van het Planbureau.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Moody's verhoogt rating van Ierland

Kredietbeoordelaar Moody's heeft gisteren de kredietwaardigheidsscore van Ierland met twee trappen verhoogd, van Baa3 naar Baa1. Het agentschap doet dit omdat de economische situatie in het land beter wordt na de exit uit het internationale hulpplan in december.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Portugal uit hulpprogramma EU-noodfonds

Portugal zegt de noodhulp van de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vaarwel. Portugal is na Ierland en Spanje het derde land in de eurozone dat op eigen kracht verder gaat na een traject van financiële hulp. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Nieuwe auto's staan weg te roesten.

In the past several years, one of the topics covered in detail on these pages has been the surge in such gimmicks designed to disguise lack of demand and end customer sales, used extensively by US automotive manufacturers, better known as "channel stuffing", of which General Motors is particularly guilty and whose inventory at dealer lots just hit a new record high. But did you know that when it comes to flat or declining sales and stagnant end demand, channel stuffing is merely the beginning?

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs