EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23036 tot 23040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

OekraĂŻne krijgt gasfactuur van 1,66 miljard dollar voorgeschoteld

De Russische energiegigant Gazprom presenteert OekraĂŻne een voorafbetalingsfactuur van 1,66 miljard dollar voor de gasleveringen in juni, zo heeft woordvoerder Sergej Koeprijanov vandaag bekendgemaakt. Het gaat daarbij om de dagelijkse levering van 114 miljoen kubieke meter gas aan de publieke OekraĂŻense gasmaatschappij Naftogaz.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Nederland blijft Europees koploper in deeltijdwerk

In vrijwel alle Europese landen is deeltijdwerk de afgelopen tien jaar toegenomen. Nederland blijft echter koploper.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Het ware gezicht van Dubai

Dat de olie opbrengsten er voor hebben gezorgd dat Dubai er op dit moment zo luxe uitziet zal voor niemand een verrassing zijn. Toch vergeten veel mensen dat deze olie niet onuitputtelijk is. De verwachting is zelfs al dat er over een aantal jaar geen olie meer te vinden is in de grond van Dubai. En dat zorgt er voor dat Dubai vanaf dat moment moet gaan leven van het toerisme en de buitenlandse investeringen.

Wie waarschijnlijk aan Dubai denkt zal direct denken aan de Burj Khalifa, de grootste wolkenkrabber van de wereld. Maar ook aan de dure auto’s die zelfs soms van goud zijn gemaakt. Het leven wat de mensen in Dubai hebben zal voor de meeste mensen alleen maar voorkomen in hun dromen. Maar achter dat beeld van luxe schuilt een heel ander beeld. Het land moet in de nabije toekomst gaan leven van het toerisme. En veel bedrijven hebben daar hun kans schoon in gezien en hebben vastgoed gekocht in Dubai. En dit heeft er voor gezorgd dat het IMF waarschuwt voor een mogelijke bubble.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Positief nieuws vanuit China

China verkeert op dit moment in een zware economische staat. Het groeidoel wat de Chinese regering heeft vastgelegd lijkt een onmogelijke taak te worden, want de macrocijfers van de laatste maanden waren alles behalve overtuigend. Deze macrocijfers wezen ons erop dat de Chinese groei begint af te nemen. Maar afgelopen donderdag werd er een verrassend macrocijfer gepubliceerd. De Chinese export is namelijk gegroeid.

Terwijl de economen hadden verwacht dat de Chinese export in vergelijking met vorig jaar zou dalen met ruim 3 procent blijkt het werkelijke cijfer toch heel anders te zijn. De Chinese export is namelijk opnieuw gestegen. En dat met 0,9 procent in vergelijking met een jaar eerder. De groei zet dus weldegelijk door.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Britse regering wil bevoegdheid om geld van bankrekeningen te halen

De Britse regering wil de belastingdienst de bevoegdheid geven geld automatisch van bankrekeningen te incasseren. In de nieuwe plannen van de regering kan de belastingdienst na vier herinneringen overgaan tot een automatische overboeking. Tot op heden was er eerst toestemming van de rechter nodig om geld van rekeningen te halen. De maatregel moet belastingontduiking bestrijden.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs