Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 23036 tot 23040
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

'Uitstel IBAN goed nieuws'

De Consumentenbond is blij dat de invoering van een langer internationaal rekeningnummer (IBAN) is uitgesteld tot 1 augustus 2014. Consumenten hebben nu langer de tijd om zich voor te bereiden op het gebruik van IBAN nummers. Donderdag 30 januari maakte minister Dijsselbloem (Financiën) ook bekend dat hij gaat onderzoeken of de oude bankrekeningnummers nog langer gebruikt kunnen worden. Oorspronkelijk zouden IBAN nummers al vanaf 1 februari 2014 gebruikt moeten worden om de invoering van één Europese betaalmarkt (SEPA) te bevorderen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

JP Morgan bezit meer zilver dan de gebroeders Hunt

Terwijl iedereen de focus legt op de goudmarkt en de dalende goudvoorraad van de Comex, zijn er minstens even belangrijke ontwikkelingen gaande op de zilvermarkt. Volgens Ted Butler heeft JP Morgan een voorraad fysiek zilver opgebouwd die groter is dan de zilvervoorraad van de gebroeders Hunt. De gebroeders Hunt zorgde voor een forse opstoot van de zilverprijs enkele decennia geleden door de volledige zilvermarkt te domineren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

Nog meer slecht nieuws voor de valuta van de groeilanden

Het Chinese en Japanse handelsoverschot zit in een sterk dalende lijn, het handelstekort in de Verenigde Staten wordt kleiner en Europa kent een groeiend handelsoverschot. Dit is allemaal slecht nieuws voor de valuta van de groeilanden op lange termijn – aldus

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

Deutsche Bank ontslaat valutahandelaren

Deutsche Bank heeft drie valutahandelaren bij zijn Amerikaanse tak ontslagen. Dat meldde persbureau Reuters woensdag op gezag van bronnen bij de Duitse bank, die met een aantal branchegenoten onder vuur ligt wegens mogelijke manipulatie van wisselkoersen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

Wat staat ons en de wereld nog allemaal te wachten?

Het zijn spannende tijden met enorm veel kansen en bedreigingen, lokaal en wereldwijd. Een grote aannemer in mijn buurt was de afgelopen tijd al zijn armen en benen verloren. Nu is ook het hoofd van de romp gescheiden met als gevolg een definitieve dood. Finito, over en uit, schluss. Met hem zullen er vast ook nog wel de nodige toeleveranciers en ZZPers richting afgrond gaan