EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23041 tot 23045
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

All Time High: een vervolg van de stierenmarkt?

Afgelopen weken steeg de Amerikaanse S&P500 naar meerdere nieuwe All Time Highs. Deze beweging geeft ons de kans om terug te kijken naar de geschiedenis, wat er allemaal in het verleden is gebeurd en of wij daar rekening mee moeten houden voor in de toekomst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

'Gemeenten schrappen opnieuw duizenden banen'

De uitkomsten van het onderzoek laten zien dat gemeenten in 2014 gemiddeld 7,2 arbeidsplaatsen per duizend inwoners inzetten. 92 gemeenten mee aan het onderzoek, waarvan de uitkomsten werden gecombineerd met de meest recente gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Steden met meer dan honderdduizend inwoners (exclusief de grote vier Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) verwachten tussen nu en 2016 zelfs een verdere afname van dertien procent van het aantal voltijdbanen. Dit terwijl zij al zeventien procent zijn gedaald ten opzichte van 2009, stelt Berenschot.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

1 op 16 Bitcoins in circulatie is gestolen

Bitcoin, het vernieuwende monetaire systeem dat uitermate veilig is, blijkt toch niet zo veilig te zijn als de meeste mensen denken. Het faillissement van Mt. Gox heeft het een en ander in een ander perspectief gebracht. Een user op het BitcoinTalk forum publiceerde onlangs een lijst met daarop alle gekende gevallen dat er Bitcoins gestolen werden. Hieruit blijkt dat er sinds 2010, lang voor Bitcoin populair werd, voor meer dan $ 500 miljoen (huidige waarde) Bitcoins werden gestolen. In het totaal werden er de laatste jaren 818.485,77 Bitcoins gestolen waarvan Mt. Gox en Silk Road de meest bekende zijn. Aangezien er momenteel zo'n 12,4 miljoen Bitocins in circulatie zijn, wil dit zeggen dat 1 op de 16 à 17 Bitcoins gestolen zijn – aldus BusinessInsider.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

Hackers Mt. Gox willen persoonsgegevens van gebruikers verkopen

De hackers die Mt. Gox (een wisselplatform voor Bitcoin) kraakten hebben beschikking over de persoonsgegevens van alle gebruikers, tot de kopieën van paspoorten aan toe. Het gaat om 20 GB aan data van gebruikers, die de hackers te koop aanbieden voor omgerekend €45.000. Gebruikers die 0,25 Bitcoin naar de hackers overschrijven zullen uit het bestand verwijderd worden.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

Goudprijs op hoogste niveau in bijna zes maanden

De goudprijs is vandaag gestegen naar het hoogste peil in ongeveer een half jaar. Volgens analisten heeft de stijging nog altijd te maken met de bezorgdheid over de Krim-crisis. Het goud geldt dan als een "veilige haven" voor beleggers.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs