Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 23046 tot 23050
Bron: wordpress.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Er zit niets onder Groningen

Om u alvast een beetje warm te maken voor ons traditionele gemeenteraadsverkiezingsfeest hier op de DG, heeft uw Catharina zich maar eens verdiept in ons Gas. Omdat we zo’n eind buiten Holland liggen, ontbreekt een handig overzichtje met cijfers en feiten waar de journalisten ons dagelijks in tientallen artikelen op zouden vergasten als het om Amsterdam zou gaan, daarom maken we het zelf maar even. Deze verongelijkte Calimero-toon kunt u door dit hele artikeltje verwachten. Ik zeg het maar vast, anders krijgen we dat oeverloze gezeik weer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

PODCAST: “Fed wil een geleidelijke stijging van de goudprijs”

De Fed wil een geleidelijke stijging van de goudprijs. Dat is de overtuiging van Jim Rickards, een mening die hij uitdrukt tijdens een uitgebreid interview met Lars Schall (financieel journalist) namens Matterhorn Asset Management.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Het Engelse succesmodel: besparingen en economische groei combineren kan wel

De media hebben de voorbije jaren veel aandacht besteed aan het Duitse succesmodel, maar 2014 lijkt vooral het jaar van Engeland te gaan worden. Dat land publiceerde de voorbije weken een reeks indrukwekkende cijfers en er lijkt maar geen einde te komen aan de stroom van goed nieuws die van over het Kanaal komt. De besparingsoperaties, vooral ingegeven door drastische reducties bij overheidsinstanties, lijken nu hun vruchten af te werpen. Bewijs van dat succes is het Engelse pond dat sinds enkele maanden het peleton van de munten van de 10 meest geïndustrialiseerde landen aanvoert.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Dit advies is goud waard!

Beleggers krijgen gevraagd en ongevraagd advies naar hun hoofd geslingerd. Afgelopen weekend kwamen wij een gouden advies tegen dat in essentie het verschil bepaalt tussen rendement en verlies op de beurs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

3D printing: print eens een chocoladereep

De ontwikkelingen rond 3D printing verlopen stormenderhand. Afgelopen week besloot Hershey de stap te wagen naar 3D printing van chocola en ander snoepgoed. Een nieuwe stap die ervoor zal zorgen dat 3D printing snel ingeburgerd zal raken.