EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23046 tot 23050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Column Kees de Kort | Een raar verhaal

Na een slecht eerste kwartaal ziet het er niet naar uit dat het tweede kwartaal veel beter wordt voor de Amerikaanse economie. "In de cijfers van april zitten toch weer behoorlijk wat tegenvallers", zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 mei 2014

Jim Rogers: “Overheden zullen pensioenen en spaargeld plunderen”

Volgens Jim Rogers gaan we de komende 10 jaar nog totale chaos meemaken, of monetaire chaos of oorlog. De enorme schulden over heel de wereld kunnen een aanleiding zijn, politici en centrale banken kennen maar een remedie tegen onheil en dat is geld printen. Dit doen ze dan ook massaal. Rogers raadt dan ook nog steeds aan goud te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 mei 2014

Top 20 zilver in de wereld

Deze week werd bekend dat in 2013 zowel het aanbod als de vraag naar zilver op recordnivo stonden. Het aanbod van zilver uit recycling zakte met 24% en kwam uit op het nivo van 2001. De vraag naar zilver versus het aanbod van zilver vanuit de mijnbouw kwam op een tekort van 262 miljoen ounces aan zilver. Het totale aanbod, dus recycling etc. mee gerekend, versus de totale vraag kwam uit op een tekort van 113 miljoen ounces aan zilver.

De top 20 van zilver producerende landen en de top 20 van zilver producerende bedrijven werd ook bekend. Er zitten interessante verschuivingen in de statistieken.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 mei 2014

Betaaldienst Mollie integreert Bitcoin

Tienduizenden webwinkels in Nederland kunnen vandaag nog in een klap Bitcoin gaan accepteren en euro’s betaald krijgen. Betaaldienst Mollie brengt daartoe de techniek op de markt.

Gisteren tijdens het Nationaal Bitcoin Congres maakte directeur Gaston Aussems van Mollie de Bitcoinintegratie in zijn betaaldienst bekend.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 mei 2014

Fossiele brandstoffen in Frankrijk en VK raken binnenkort op

Olie, kolen en gas raken snel op in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De Fransen hebben binnen een jaar geen enkele fossiele brandstof meer over.

De Britten kunnen nog zo'n 5 jaar olie winnen, maar het gas raakt over 3 jaar al op. Dat blijkt uit een rapport van de Global Sustainability Institute van de Britse Anglia Ruskin University, meldde de BBC vrijdag.

Lees verder op rtlnieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs