EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23046 tot 23050
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Dit zijn de buurten met de meeste miljoenenwoningen

Ook de markt van miljoenenwoningen voelde de druk op huizenprijzen in 2013. Het aantal miljoenenwoningen nam afgelopen jaar met iets meer dan zes procent af.

Nederland telde afgelopen jaar 31 duizend woningen met een waarde van één miljoen euro of meer. Dat is 6,1 procent minder vergeleken met een jaar eerder.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Krim bereidt nationalisatie banken voor

De regering van de Krim bereidt de nationalisatie van Oekraïense banken op het schiereiland voor. Dat blijkt uit een decreet dat onder meer de Oekraïense nieuwswebsite Insider donderdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Als de dollar valt, zal het snel gaan

De Verenigde Staten deelde gisteren een speldenprik uit aan Rusland. Recent dreigde Rusland om zijn dollars te dumpen, gisteren dumpte de Verenigde Staten olie op de markt uit zijn reserves waardoor de prijs fors daalde. Dit was enkel een waarschuwing, maar de toon is gezet. The game is on!!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Het sprookje van economisch herstel

De Amerikaanse economie herstelt helemaal niet. Veel bedrijven moeten bezuinigen en personeel ontslaan. Ook zijn de banencijfers nog steeds niet om over naar huis te schrijven en hebben met name jongeren moeite om een baan te vinden. Ook zijn er steeds minder Amerikanen die het gevoel hebben tot de middenklasse te behoren.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Daling koperprijs is gevaar voor de wereldeconomie

De koperprijs wordt gezien als de graadmeter van de Chinese economie, en de prijs van koper is de afgelopen tijd flink in waarde gedaald. Daardoor zien sommige analisten dit als een waarschuwingsteken voor de gehele wereldeconomie.

De reden dat koperprijs zo’n belangrijke graadmeter is van de Chinese economie is, omdat koper en ijzererts veel worden gebruikt in de bouw en industrie, maar ook als onderpand voor leningen in China. De dalende groeiverwachtingen voor China heeft ervoor gezorgd dat de koers van beide metalen flink is gedaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs