Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 23056 tot 23060
Bron:
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

US Mint ziet verkoop goud en zilver dalen

De US Mint verkocht in de eerste maand van het nieuwe jaar minder gouden munten en zilveren munten dan een jaar eerder. Wist het munthuis vorig jaar in januari nog 222.500 troy ounce aan goud te verkopen, dit jaar bleef de teller steken op 133.000 troy ounce. Dat is een daling van ongeveer 40%.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Amerika dreigt (weer) failliet te gaan

Als de Amerikaanse staat niet meer mag lenen dan nu het geval is, dan dreigt eind februari weer het bankroet. Dat zal Amerika niet meer in staat zijn schulden te betalen. Vorig jaar gebeurde dat ook. Het leidde toen tot de sluiting van allerlei overheidsdiensten, omdat de salarissen van het personeel niet meer kon worden betaald. Toen kwamen de regering van Obama en zijn republikeinse tegenstanders uit het Congres tot een compromis. Er werd extra bezuinigd, wat de republikeinen wilden, en het schuldenplafond werd verhoogd, zoals Obama wilde.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Dit is hoe de overheid stiekem je welvaart steelt

Heb je jezelf al eens afgevraagd hoe het komt dat we zoveel belastingen moeten betalen? In feite is dit heel simpel uit te leggen, maar er is niemand die er echt bij stil staat - tot je dit leest. Ik ga je een geheim vertellen dat de overheid al decennia lang kent waardoor wij steeds meer belastingen moeten betalen. Deel dit artikel dan ook zoveel mogelijk zodat iedereen het geheim van de overheid ontdekt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

KPN schrapt nog eens 1.500 tot 2.000 banen

KPN schrapt tussen nu en 2016 nog eens 1500 tot 2000 banen. Dat heeft het Nederlandse telecombedrijf vandaag bekendgemaakt. Een eerdere ontslagronde kostte al 4.650 arbeidsplaatsen. De nieuwe ingreep moet leiden tot een aanvullende kostenbesparing van 300 miljoen euro.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

US Mint ziet verkoop goud en zilver dalen

Het Amerikaanse munthuis heeft in januari minder gouden en zilveren munten verkocht dan in de eerste maand van vorig jaar. De verkoop van goud viel 40% lager uit, terwijl de verkoop van zilver met 36% daalde. Verschillende munthuizen haalden in 2013 recordverkopen, maar het is de vraag of 2014 dat zal overtreffen...