EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23056 tot 23060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

Sterke banengroei VS in april

De banengroei (exclusief de landbouwsector) kwam vorige maand uit op 288.000 arbeidsplaatsen, terwijl economen in doorsnee een groei met 218.000 banen hadden verwacht.

Het cijfer over maart werd bijgesteld tot een groei van 203.000 arbeidsplaatsen, van een eerder gemelde 192.000 banen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

Beleggers in zilver hebben het zwaar

De fundamenten van zilver zijn sterk. Munthuizen verkopen recordaantallen aan zilveren munten, zilver ETF’s zijn stijgende, de zilvermijnen verkopen het gemijnde zilver rond de kostprijs, de industriële vraag naar zilver is stabiel en de vraag naar zilveren sierraden blijkt robuust. Maar de zilverprijs daalt al sinds het jaar 2011. In april 2011 noteerde de zilverprijs zo’n $48,-. Hierna is de prijs van zilver is gezakt naar $19 per troy ounce (31,1 gram), een daling van ruim 60%. Een marktsituatie die de nodige frustraties geeft onder beleggers in zilver. Gelijk hebben en gelijk krijgen is een groot verschil.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

VS: bijna 1 miljoen mensen verlaten de arbeidsmarkt in april

And so the BLS is back to its old data fudging, because while the Establishment Survey job number was a whopper, and the biggest monthly addition since January 2012, the Household Survey showed an actual decline of 73K jobs. What is much worse, is that the reason the unemployment rate tumbled is well-known: it was entirely due to the number of Americans dropping out of the labor force. To wit, the labor force participation rate crashed from 63.2% to 62.8%, trying for lowest since January 1978! And why did it crash so much - because the number of people not in the labor force soared to 92 million, the second highest monthly increase ever, or 988K, only 'better' than January 2012 which curiously was the one month when the establishment survey reported a 360K "increase" in jobs. 

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

Column Kees de Kort | De goede kant op

BNR's Kees de Kort dook in de Europese cijfers over de inkoopmanagersindex in de industrie voor de maand april. De voorlopige cijfers die eerder al werden gepresenteerd, zagen er al goed uit en die worden nu bevestigd, zegt hij. "De inkoopmanagers zijn positief. Er zit beweging in de industrie en de cijfers zien er best aardig uit."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

Bull market voor goud is nog maar in de beginfase

Goud heeft een sterke start genomen in 2014 en alles wijst er op dat de opgaande beweging in de komende maanden nog een verlengstuk zal krijgen. De markt is namelijk uitgekuist, zoals dat door de waarnemers wordt genoemd, wat betekent dat al wie zijn goud wou verkopen dat inmiddels heeft gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs