Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 23061 tot 23065
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Europa raadpleegt burgers over vrijhandelsakkoord

Eurocommissaris Karel de Gucht (Handel) gaat Europese burgers raadplegen over het op handen zijnde vrijhandelsakkoord tussen de Verenigde Staten (VS) en de Europese Unie (EU).

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Obama verhoogt schuldenplafond maar weer eens

Zo, dat zit er weer op. Het schuldenplafond is door een handtekening van Obama wederom.

verhoogd. Dit keer met zo’n 1,1 biljoen dollar, waardoor de Amerikanen weer lekker geld kunnen blijven uitgeven tot 30 september 2014.

Bron: weebly.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Eerste internet actie tegen de bankiers

Zoals alle andere burgers heb ik ook een grote bek. Zeiken kan ik als de beste, tegen de regering en EU, maar eigenlijk is deze crisis niet begonnen bij hen maar bij de bankiers die bakken geld verdienen door burger te bedonderen. Deze aasgieren komen er allemaal goed vanaf, de regering was zijn handen en hangen aan de touwtjes van EU en Elite. Tijdens de afgelopen 5 jaar zijn er geen acties en demonstraties geweest of naar mijn mening opgezet om eens een halt toe te roepen aan al de bankiers en hun kornuiten.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Er zit niets onder Groningen

Om u alvast een beetje warm te maken voor ons traditionele gemeenteraadsverkiezingsfeest hier op de DG, heeft uw Catharina zich maar eens verdiept in ons Gas. Omdat we zo’n eind buiten Holland liggen, ontbreekt een handig overzichtje met cijfers en feiten waar de journalisten ons dagelijks in tientallen artikelen op zouden vergasten als het om Amsterdam zou gaan, daarom maken we het zelf maar even. Deze verongelijkte Calimero-toon kunt u door dit hele artikeltje verwachten. Ik zeg het maar vast, anders krijgen we dat oeverloze gezeik weer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

PODCAST: “Fed wil een geleidelijke stijging van de goudprijs”

De Fed wil een geleidelijke stijging van de goudprijs. Dat is de overtuiging van Jim Rickards, een mening die hij uitdrukt tijdens een uitgebreid interview met Lars Schall (financieel journalist) namens Matterhorn Asset Management.