EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23071 tot 23075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 20 juni 2014

30 procent van de Britten leeft onder armoedegrens

Het aantal Britten dat onder de armoedegrens leeft, is de afgelopen dertig jaar meer dan verdubbeld tot 33 procent, hoewel ook de Britse economie in diezelfde periode is verdubbeld. Dat schrijft de Britse krant The Guardian op basis van het rapport van het 'Poverty and Social Exclusion project' (PSE) dat vandaag is verschenen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 juni 2014

Zilverprijs breekt uit, stijging van ruim 4%

Vandaag is de zilverprijs met een noodvaart door de belangrijke weerstand van $19,99 gebroken. De koers van zilver steeg van $19,79 naar de huidige $20,60 per troy ounce. Zilver bevindt zich sinds 2011 ($48) in een dalende trend. Eind juni 2013 werd het dieptepunt neergezet op $18,49. In 2014 op 24 februari heeft de zilverprijs bijna de $22 aangetikt. Vervolgens is de koers weer onder de $20 gezakt.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juni 2014

Goud en het geheim van de Chinese vraag | RTL Nieuws

In een tijd van razendsnelle wereldwijde nieuwsvoorziening verzorgd door honderdduizenden journalisten blijkt het toch nog mogelijk dat één oplettende Nederlandse blogger een wereldwijde scoop heeft. Waarover? De omvang van de totale Chinese goudvraag!

In een tijd van razendsnelle wereldwijde nieuwsvoorziening verzorgd door honderdduizenden journalisten blijkt het toch nog mogelijk dat één oplettende Nederlandse blogger een wereldwijde scoop heeft. Waarover? De omvang van de totale Chinese goudvraag!

Nog maar twee jaar geleden was Jan Nieuwenhuis een anonieme freelance geluidsman met een iets meer dan gemiddelde belangstelling voor de wereldeconomie. Ik kwam hem twee jaar geleden voor het eerst op internet tegen, na het lezen van ‘Overleef De Krediet Crisis’ was ook hij geïntrigeerd geraakt door de relatie tussen goud en geld. In mei 2013 reageerde hij op mijn ‘ tweets’ over de exploderende Aziatische goudvraag, na de dramatische val van de goudprijs een maand eerder. We verbaasden ons over het feit dat er in China geen betrouwbare Engelstalige statistieken over de totale goudvraag bleken te bestaan.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

Column Kees de Kort | Wie? Wat? Wanneer?

De werkloosheid is voor het eerst dit jaar gedaald: naar 8,6 procent. Dat blijkt uit de maandelijkse cijfers van het CBS. "Het stabiliseert allemaal wat", zegt BNR's macro econoom Kees de Kort. "De echte verslechtering die een paar jaar is geweest, daar zijn we aan voorbij."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 19 juni 2014

IEA: vraag naar olie blijft stijgen

De vraag naar olie blijft de komende vijf jaar verder stijgen, met gemiddeld 1,3 procent per jaar. Tegen 2019 jaagt de wereld er volgens het IEA bijna 100 miljoen vaten per dag doorheen.

Het Internationaal Energie Agentschap (IEA) voorspelt de olieproductie voor de komende vijf jaar in het Medium-Term Oil Market Report 2014.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs