EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23071 tot 23075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Schaliegas maakt North Dakota rijk

Schaliegas heeft het gemiddelde inkomen in North Dakota een sterke impuls gegeven. Was de staat jarenlang ongeveer even welvarend als South Dakota, inmiddels ligt het inkomen in de noordelijke staat door het Bakken schaliegas veld een kwart hoger.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Do not fight the Fed

Een bekende uitspraak onder de beleggers is de volgende: do not fight the Fed. En dit is direct een duidelijk standpunt. Wat de Fed wil, zal gebeuren. Tegen de Fed in handelen heeft dus meestal weinig zin. En afgelopen jaar was hier een perfect voorbeeld van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Witte Huis: nieuwe sancties treffen kring rond Poetin

Nieuwe strafmaatregelen die naar verwachting deze week door de Verenigde Staten worden ingesteld tegen Rusland treffen de kring rond de Russische president Vladimir Poetin. Dat heeft het Witte Huis zondag bekendgemaakt. De VS stellen de sancties in vanwege de Russische acties ten aanzien van Oekraïne. Ook de Europese Unie overweegt meer sancties in te stellen.

Adviseur nationale veiligheid Tony Blinken zei dat de huidige sancties vooral bedoeld zijn om de Russische economie te schaden. Maar in het programma State of the Union van CNN zei hij dat de nieuwe strafmaatregelen vooral de mensen in de kring rond Poetin zullen treffen.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Hoe de EU een instrument werd dat Duitsland en Frankrijk toeliet Zuid-Europa te koloniseren

Dat schrijft Philippe Legrain, een voormalig adviseur bij de Europese Commissie, in de New York Times.

Dat schrijft Philippe Legrain, een voormalig adviseur bij de Europese Commissie, in de New York Times.

"Het Europees Parlement heeft eindelijk een plan goedgekeurd om toxische banken in de eurozone te herstructureren en indien nodig te sluiten, maar dat mechanisme treedt echter pas in 2015 in werking, is onwerkbaar vanwege zijn complexiteit en geeft elke lidstaat een vetorecht," schrijft Legrain.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

4 jaar crisis in Griekenland... 20.000 protesten

Het was woensdag dag op dag 4 jaar geleden dat de toen Griekse premier George Papandreou de EU en het IMF om financiële hulp vroeg om te voorkomen dat het land failliet zou gaan. Sinds die dag hebben in Griekenland ruim 20.210 protesten of betogingen plaatsgevonden. Dat zijn er omgerekend meer dan 13 per dag, blijkt uit cijfers die minister van Openbare Orde Nikos Dendias in het parlement vrijgaf. Ongeveer een derde van die protesten (6.266) vonden in de hoofdstad Athene plaats.

[...]

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs