Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 23086 tot 23090
Bron:
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

Gevolgen beurscorrectie: 1800 miljard verdampt

Een correctie op de beurs kan pijnlijk zijn, en als we het even in cijfers neerzetten: de afgelopen 31 dagen is er voor meer dan 1800 miljard dollar aan belegd vermogen verdampt. Oei.

Fondsnieuws.nl becijferde in een bericht dat 1800 miljard dollar, de schade is die beleggers hebben geleden als het gevolg van de onrust over de dalende groei in China en de valutacrisis in opkomende landen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

Russische economie kan wel wat anabolen gebruiken

De Russische economie kan veel sneller groeien denkt de Russische overheid. Het reusachtige land is schatrijk aan grondstoffen, maar weet daar tot op heden onvoldoende van te profiteren. En ook de Russische consument moet meer bijdragen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

China verdubbelde import goud in 2013

China heeft in 2013 twee keer zoveel goud geïmporteerd via Hong als in 2012. Het totaal kwam uit op meer dan 1.100 ton goud. In de maand december importeerde China netto ruim 76 ton goud, een stijging van 18% ten opzichte van november. De Chinezen kopen goud als een vorm van spaargeld en laten zich niet afschrikken door lagere prijzen.

Bron: gewoonovergeld.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

VastgoedPRO-voorzitter Jan-Kees Duvekot: “Ik voorzie ups én downs in herstel woningmarkt”

Je hoort het steeds vaker: de woningmarkt komt weer op gang. Het consumentenvertrouwen stijgt, de hypotheekrente is ongekend laag en de huizenprijzen zijn betaalbaar. Wordt dit het jaar van herstel? Jan-Kees Duvekot van VastgoedPRO: ”Mijn verwachting van 2014 is gematigd positief.”

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

Griekse industrie groeit weer

De activiteit in de Griekse industrie neemt deze maand voor het eerst in 4,5 jaar weer toe. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Markit.