Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 23086 tot 23090
Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Kwestie van tijd is dat de “gewone” burger geen geld meer heeft

De tegenwoordige regeringen leiden haar bestaan temidden van een door ons zedeloos gemaakte maatschappij, die zelfs de macht van God loochent en waar de vlam van de anarchie uitslaat. Onze vorst moet daarom voor alles dit verterende vuur blussen en tot dit doel de huidige samenleving, zij het ook door verdrinking in eigen bloed, opheffen om haar dan in de gedaante van een goed georganiseerd leger weer te laten opstaan, die elke het staatslichaam bedreigende besmetting bewust zal bestrijden.

Bron:
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

‘Zes gevaren voor de wereldeconomie in 2014’

Het is pas half januari. Toch kunnen we nu al stellen dat 2014 een goed jaar wordt voor de wereldwijde economie. Waarschijnlijk zelfs het beste jaar sinds de financiële crisis van 2008. Dat stelt Mohamed A. El-Erian chief executive en co-chief investment officer bij PIMCO, een van de grootste obligatiehuizen ter wereld. Hij schrijft dit in een commentaar op CNBC.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Bankgegevens 20 miljoen Koreanen gestolen

De bankgegevens van meer dan 20 miljoen Zuid-Koreanen zijn gestolen door een medewerker van een kredietbedrijf in het land. Het gaat om bijna de helft van de bevolking, meldt

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Levering van Duitse goud ver achter op schema

De Duitse Bundesbank is vorig jaar gestart met het terughalen van 700 ton goud. Zo’n 20% van het totale goud dat aanwezig is in het buitenland. Aanleiding van deze beslissing was dat de FED een audit op de opslag van het Duitse goud niet toeliet. Hierop werd door Duitsland besloten om het goud deels terug te halen.