EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23086 tot 23090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Wat is er met Japan aan de hand?

Economisch gezien staat de wereld in Azië op zijn kop. In 2013 was de Japanse beurs dé ster met een benchmark Nikkei 225 die de pannen van het dak speelde. Het ziet er voorlopig niet naar uit dat de beurs van Tokio deze prestatie in de loop van dit jaar zal kunnen herhalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Crisis volgens ECB nog niet voorbij

De economische crisis in Europa is nog niet voorbij. Sommige politici zijn te zelfvoldaan in hun uitingen van opluchting dat de situatie in Europa is gestabiliseerd en een omslagpunt heeft bereikt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Column Kees de Kort | Chinese president stelt groei zelf wel vast

Overal, dus ook in China, begint door te klinken dat de enorme groeicijfers niet meer gehaald worden. "De president van China heeft gewaarschuwd dat de héle hoge groeipercentages van 8, 9 of 10 procent verleden tijd zijn: 'we moeten gaan denken aan andere getallen'. Maar dan praat 'ie over 7,1 of 7,2 procent hè, niet over fors lager", legt BNR's Kees de Kort uit.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Spaanse regering krijgt toegang tot bankgegevens

De Spaanse regering krijgt toegang tot de bankgegevens van miljoenen Spanjaarden, zo schrijft El Pais. De gegevens worden in een apart bestand opgeslagen dat geraadpleegd kan worden door de inlichtingendienst, de politie, de belastingdienst en door onderzoeksrechercheurs. Ook worden transacties van meer dan €1.000 voortaan geregistreerd.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Poetin: China mag in alles investeren, maar niet in goud of platina

Als reactie op de sancties die het westen aan Rusland heeft opgelegd na de de-facto annexatie van delen van Oekraïne, zet Poetin de deur wijd open voor investeringen uit China. De maatregel moet de Russische economie uit het slop helpen, en is een erkenning voor het feit dat China over niet al te lange tijd de grootste economische grootmacht zal zijn.

Lees verder op CD Fund.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs