EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23091 tot 23095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

IMF diep teleurgesteld in politici VS

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is ''diep teleurgesteld'' dat Amerikaanse politici nog altijd niet hebben ingestemd met de al in 2010 beloofde hervormingen bij het fonds. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Bankruns bij twee banken in China

Honderden mensen in China hebben vandaag hun geld opgenomen van twee kleinere Chinese banken, volgen Reuters. Er zijn geruchten dat een van de twee banken met financiële problemen kampt.

Honderden mensen in China hebben vandaag hun geld opgenomen van twee kleinere Chinese banken, volgen Reuters. Er zijn geruchten dat een van de twee banken met financiële problemen kampt.

De zaak benadrukt de urgentie van de plannen om een depositogarantie stelsel op te zetten om klanten te beschermen tegen het faillissement van een bank. Beleggers en klanten van de banken worden steeds nerveuzer over de impact van de vertragende economische groei in China.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Schiet de Europese centrale bank eindelijk wakker?

Er is al herhaaldelijk gezegd dat de Europese centrale bank (ECB) eigenlijk veel te weinig initiatieven neemt om het broze economische herstel het bijkomende duwtje in de rug te geven dat nochtans hard nodig is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Enkele statistieken over een mogelijke renteverhoging van de Fed

De Federal Reserve lijkt vastbesloten om de korte termijn rentevoet volgend jaar op te trekken. Uitzonderlijk is dit niet, deze cyclus duurt al veel langer dan normaal. Traditioneel maken beleggers zich zorgen als de Fed de rentevoet gaat optrekken, al is dit helemaal niet aan de orde zegt David Rosenberg op Value Walk. Iedere keer dat er een renteverhoging aankomt, maken de markten zich zorgen, maar blijven de koersen stijgen. Enkele statistieken:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Kapitaal vlucht weg uit Rusland

Sinds de Russische inval in de Krim is er een heuse kapitaalvlucht op gang gekomen. Buitenlandse investeerders hebben in het eerste kwartaal van dit jaar naar schatting $70 miljard weggehaald. Andrei Klepach, de Russische staatssecretaris van Economische Zaken, bevestigt de grote uitstroom van kapitaal en erkent dat deze veel groter is dan waar men op gerekend had. Investeerders vrezen dat de uitstroom van kapitaal vroeg of laat zal leiden tot kapitaalcontroles en sluizen om die reden preventief geld weg uit Rusland.

Lees verder op marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs