EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23091 tot 23095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Ook de Oostenrijkse centrale bank laat goudvoorraad controleren

In navolging op de Bundesbank laat nu ook de Oostenrijkse centrale bank haar goudvoorraad controleren. Om precies te zijn het gedeelte dat in Londen opgeslagen ligt bij de Bank of England. Uit de toelichting van de gouverneur van Oostenrijkse centrale bank maken we op dat het besluit onder publieke druk genomen is.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Beleggers duiken op platina en palladium

De hoeveelheid platina en palladium in ETF’s is naar een recordniveau gestegen , zo schrijft HSBC is een nieuwsupdate aan beleggers. De bank baseert zich op cijfers van Bloomberg, waaruit blijkt dat de zeven grootste platina-ETF’s ter wereld momenteel over 2.727.658 troy ounce platina beschikken. Alleen dit jaar werd er al 222.583 troy ounce aan de ETF’s toegevoegd, omgerekend is dat 8,9%.

De acht grootste palladium-ETF’s zagen een nog grotere toename in populariteit. Afgelopen donderdag beschikten deze acht gezamenlijk over 2.782.555 troy ounce, waarvan 617.733 troy ounce dit jaar werd ingebracht. Dat is een stijging van omgerekend 28,5% in minder dan vijf maanden tijd. De komst van twee nieuwe ETF’s heeft de markt een grote impuls gegeven, want deze twee zijn samen verantwoordelijk voor het grootste deel van de toename.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Column Kees de Kort | Min 18 is nog steeds heel slecht

De S&P 500 boekt een all time high. Voor beleggers een signaal dat het goed gaat met Amerika. Maar BNR's Kees de Kort ziet dat heel anders.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Waar is dat Duitse goud gebleven?

Een tijdje geleden was er heel wat rond te doen maar nu is het er opnieuw stil rond geworden. De markten vragen zich af wat de Amerikaanse centrale bank heeft gedaan met het goud dat door haar Duitse tegenhanger de Bundesbank was toevertrouwd. Dat gebeurde jaren geleden toen de Sovjets nog een bedreiging vormden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 mei 2014

Beleggers duiken op platina en palladium

Goud en zilver lijken uit de mode te zijn bij de belegger. De prijzen van deze edelmetalen gingen vorig jaar fors onderuit een veel speculanten stapten uit. Zijn ze overgestapt op platina en palladium?  HSBC bericht dat beleggers meer van deze edelmetalen bezitten dan ooit tevoren. De hoeveelheid platina in ETF's steeg dit jaar al met bijna 9%, terwijl palladium zelfs een instroom van 28,5% zag. Beleggers speculeren op dreigende tekorten als gevolg van stakingen in de Zuid-Afrikaanse mijnen.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs