EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
28
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23096 tot 23100
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Volledige goudvoorraad Oekraïne naar de FED

Volgens William Kaye, Founding Partner en┬áVice Chairman van de┬áThe Pacific Group, is de totale goudvoorraad van de Oekra├»ne gisteren naar overgebracht naar Verenigde Staten. Het goud zou via Boryspil Airport in Kiev naar New York gevlogen zijn. Het zou gaan om in totaal 33 ton goud wat een waarde heeft van zoÔÇÖn $1,5 tot $2 miljard.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Bedrijven mogen eerste particuliere banken in China opzetten

Vijf bedrijven, waaronder de internetgiganten Alibaba en Tencent, zijn uitverkozen om de eerste vijf particuliere banken in China op te zetten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Dit is traditioneel het slechtste seizoen voor goud

De goudprijs beweegt zeer dikwijls in seizoensgebonden patronen. Uit meer dan 40 jaar van data, inclusief berenmarkten en stierenmarkten, blijkt dat maart traditioneel de slechtste maand van het jaar is. Maar dit wil ook zeggen dat goud kopen in de maand maart een zeer goede belegging is voor de rest van het jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Tekort handelsbalans Japan naar nieuw record

Het tekort op de handelsbalans en de lopende rekening van Japan is in januari verder opgelopen. De lopende rekening liet een tekort zien van 15 biljoen yen, een nieuw record. Sinds 2012 is Japan getransformeerd van een exportland naar een importland. Dat is voor een belangrijk deel te wijten aan de import van fossiele brandstoffen. Het Abenomics stimuleringsprogramma is nog geen succes gebleken...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Economische transitie China heeft verstrekkende gevolgen

De opdracht is bekend: de Chinese economie moet een bocht van 45┬░ maken, ze zal zich moeten transformeren van een export- naar een consumptiegerichte economie. Makkelijk is de opdracht niet. Eigenlijk komt dit neer op het laten draaien van een groot schip in een klein dok.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs