EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23101 tot 23105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

De Top 10 Goud van de wereld

Op basis van de cijfers over het jaar 2013 blijkt dat China het land is dat het meeste goud produceert. China mijnde in 2013 zoā€™n 14 miljoen ounces goud. De mijnproductie groeide afgelopen jaar met 6% ten opzichte van 2012 (ruim 13 miljoen ounces goud). Het tweede land is AustraliĆ« met ruim 8,5 miljoen ounces goud. Ook AustraliĆ« zag deĀ output van de mijnen groeien. De stijging kwam neer op 5%. De USA boekte een daling van 2% en werd ingehaald in 2013 door de Russen, dieĀ een groei boekte van maar liefst 8%. Het vijfde land is Afrika en noteerde een lichte groei van 1%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Nederland helpt de Russen

Als Rusland te maken krijgt met westerse sancties, dan zal dat voor de inner circle van Poetin weinig uitmaken. Met behulp van de fiscaal vriendelijke structuur in Nederland hebben ze hun financiƫle belangen allang veilig gesteld.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Prijs nikkel naar hoogste niveau in 15 maanden

Niet alleen de zogeheten soft commodities, maar ook metalen als zink, koper en nikkel worden weer duurder. De prijs van nikkel steeg zelfs naar het hoogste niveau in vijftien jaar. In alle gevallen zijn dreigende tekorten de oorzaak, zo schrijft Cor Wijtvliet in zijn column.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Britse bank Barclays schrapt zevenduizend banen

De Britse bank Barclays zet fors het mes in zijn zakenbankdivisie. Daardoor komen tussen nu en 2016 ongeveer zevenduizend banen te vervallen, zo meldde het financiĆ«le concern donderdag.Ā 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Wat vele nog niet weten over de oorlog in OekraĆÆne

De oorlog in Oekraļne lijkt een ver van mijn bed show voor de meeste Europeanen, maar Oekraļne is Europa!! Wat zou jij zeggen als Rusland een stuk van Polen of Oostenrijk zou innemen? Die landen liggen niet ver van Oekraļne. Putin speelt een spel op hoog niveau. De oorlog in Oekraļne is een echte game-changer in de moderne machtsverhoudingen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs