EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23101 tot 23105
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

Dit is hoe China stap voor stap implodeert

We weten niet goed wat er zich in China allemaal afspeelt. Maar de Chinese centrale bank injecteerde al een veelvoud in het monetaire systeem van wat de Federal Reseve in de Verenigde Staten heeft laten zien. We horen ook steeds meer verhalen over een aanstormende kredietcrisis in China. Wordt de soep niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend of speelt er zich een regelrechte ramp af? Kijk maar eens naar dit voorbeeld ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

Turkse rente naar recordhoogte

De rente in Turkije is naar een nieuwe recordhoogte gestegen nu de zorgen over politieke onrust en de financiƫle toestand van het land blijven aanhouden.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

Olieproductie Irak op hoogste peil sinds 1980

De Iraakse productie steeg met 400.000 vaten per dag naar een dagelijkse 3,4 miljoen vaten. De stijging is onder meer te danken aan allerhande projecten om de oliesector in Irak weer op poten te zetten. De meeste grote energieconcerns, waaronder Shell, helpen Irak daarbij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

All Time High: een vervolg van de stierenmarkt?

Afgelopen weken steeg de Amerikaanse S&P500 naar meerdere nieuwe All Time Highs. Deze beweging geeft ons de kans om terug te kijken naar de geschiedenis, wat er allemaal in het verleden is gebeurd en of wij daar rekening mee moeten houden voor in de toekomst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

'Gemeenten schrappen opnieuw duizenden banen'

De uitkomsten van het onderzoek laten zien dat gemeenten in 2014 gemiddeld 7,2 arbeidsplaatsen per duizend inwoners inzetten. 92 gemeenten mee aan het onderzoek, waarvan de uitkomsten werden gecombineerd met de meest recente gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Steden met meer dan honderdduizend inwoners (exclusief de grote vier Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) verwachten tussen nu en 2016 zelfs een verdere afname van dertien procent van het aantal voltijdbanen. Dit terwijl zij al zeventien procent zijn gedaald ten opzichte van 2009, stelt Berenschot.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs