Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 23101 tot 23105
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

Goudmarkt in februari in vuur en vlam

Miljardair Eric Sprott spreekt enkele verwachtingen uit over de goudmarkt die, als ze uitkomen, een explosief karakter zullen hebben en de goudmarkt op haar grondvesten zal doen schudden.

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

De ECHTE waarde van Bitcoin

Het grote bitcoin-misverstand: Niet de valuta, maar het onderliggende platform is revolutionair. Lees op marketingfacts.nl

Waardering van Bitcoin als vervanging van producten / diensten in drie markten:

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

Over geld lenen en het kapitalisme

Eén van de vele reacties op Biflatie sprong er wat mij betreft de laatste tijd uit. Bertus schreef 16 januari in een reactie op dit artikel:

De mensen die het geld lenen, zijn in principe net zo schuldig als het geldsysteem die het uitleent. Het grootste deel van de volwassenen zijn net als kinderen,ze kunnen niet wachten tot ze iets verantwoord kunnen aanschaffen. Kocht je een huis in 1970,was het ok, kocht je hem in 2004, dan ben je de sjaak. Het financiële systeem weet dat de werkende klasse hebberig is en z’n vergaarde hebbedingen ook graag aan z’n omgeving wil tonen. In het kapitalistische systeem, moet je goed kunnen inschatten waar het op dat moment tijd voor is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 19 januari 2014
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Dertigduizend mensen op straat in Berlijn voor een groenere landbouw

Zo'n 30.000 mensen zijn op straat gekomen in Berlijn voor een landbouw die meer rekening houdt met het milieu en tegen het vrijhandelsakkoord tussen de Verenigde Staten en de EU dat in onderhandeling is. Volgens de deelnemers zal een dergelijk akkoord nadelig uitvallen voor de Europese landbouwers en consumenten.