EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23106 tot 23110
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Gundlach: ‘Ik ga dit jaar voor obligaties en goud’

De geschiedenis herhaalt zich soms, maar dan meestal in een gewijzigde vorm. Dat geldt echter in veel mindere mate voor de beurzen. Het ene jaar is daar soms het spiegelbeeld van het vorige en dat heeft natuurlijk te maken met de gewijzigde omstandigheden op de markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Bitcoin is piramidespel

De econoom Nouriel Roubini, bekend vanwege zijn bearishe visie op vrijwel alle aspecten van de financiële markten, heeft het niet zo op de bitcoin. Volgens Roubini is de digitale valuta helemaal geen valuta, maar een piramidespel.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Mijnbedrijf schakelt zeppelins in

Amur Minerals wil zeppelins gebruiken voor het vervoer van materieel en delfstoffen van en naar zijn mijnen in Siberië. Dat maakte het in Londen gevestigde bedrijf vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

De 5e verjaardag van een stierenmarkt

Wie in maart 2009 gezegd had dat de S&P 500 zo'n 5 jaar later op een nieuwe recordhoogte zou noteren, werd vermoedelijk afgevoerd naar een psychiatrische instelling. En toch is het gebeurd. In maart 2009 klokte de S&P 500 de berenmarkt af op 666 punten (alsof de Duivel zich er mee moeide). Dit luidde het einde in van de tweede zwaarste berenmarkt uit de geschiedenis van de Amerikaanse aandelen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

CBS: aantal ontmoedigde werklozen flink toegenomen

CBS: aantal ontmoedigde werklozen flink toegenomen Steeds meer werklozen fietsen het arbeidsbureau gewoon voorbij: ze zien het zoeken niet meer zitten.

CBS: aantal ontmoedigde werklozen flink toegenomen Steeds meer werklozen fietsen het arbeidsbureau gewoon voorbij: ze zien het zoeken niet meer zitten.

door Catrien Spijkerman Steeds meer werklozen raken ontmoedigd, en staken hun zoektocht naar een baan. Tussen 2013 en 2008 is het aantal werklozen dat om die reden stopte met zoeken, bijna verdubbeld. Dat meldt het CBS.

Lees verder op nrc.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs