EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23106 tot 23110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2014

Het aantal Amerikaanse banen stijgt weer

Vorige week vrijdag kregen we een aantal bevrijdende werkloosheidscijfers vanuit Amerika. Het werkloosheidspercentage was flink gedaald van 6,7 naar 6,3 procent. En daaruit kunnen we constateren dat het aantal werklozen in Amerika weer aan het dalen is. En dat is een goed teken voor de gehele Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2014

"Polen moet euro zo snel mogelijk invoeren"

Door de ontwikkelingen in Oekraïne doet Polen er verstandig aan zich zo snel mogelijk aan te sluiten bij de euro. Dat zei de Poolse minister van Buitenlandse Zaken gisteren in zijn jaarlijkse toelichting van het buitenland beleid. Toetreding van de muntunie is volgens hem niet alleen van economisch en financieel, maar ook van politiek belang.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Groei Chinese goudreserves: Prioriteit I

Het belangrijkste goudnieuws kwam uit China met in beeld het proces van de internationalisering van de renminbi, een proces waarin de Chinese munt op termijn de rol van de dollar zal (moeten) overnemen. Gezien de complexiteit van een dergelijk proces zullen volgens de Chinese centrale bank gouverneur Zhou Xiaochuan tempo en timing (hopelijk zonder tussentijdse schokken) een belangrijke rol spelen, met de goudreserves als draaipunt.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

25 redenen waar Warren Buffett multi-miljardair is

Warren Buffett is &slquo;s werelds bekendste en rijkste belegger. Buffett had natuurlijk soms wel eens het geluk aan zijn zijde, maar er zijn verschillende redenen die van Buffett en zeer speciaal iemand maken. Dit zijn 25 redenen die van Buffett een van &slquo;s werelds rijkste mensen hebben gemaakt:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Japanners maken de borst nat en kopen fysiek goud

In Japan is een cruciaal moment aangebroken, in de komende weken zal moeten blijken of Abenomics al dan niet een succes zal worden. De Japanse premier Shinzo Abe heeft hoog ingezet met zijn politiek van Abenomics maar het ziet er steeds meer naar uit dat die politiek gedoemd is om te mislukken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs