Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 23116 tot 23120
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

De goedkoopste Kilomunten zilver!

Onlangs heeft de grootste vergelijkingssite op het gebied van edelmetalen in Nederland de kilomunten zilver aan haar site toegevoegd. Benieuwd wat ze kosten? Klik voor een compleet overzicht op onderstaande link.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Dit zijn de 7 goedkoopste beurzen ter wereld

De goedkoopste beurzen ter wereld vindt u niet in verre oorden, maar gewoon in Europa. Beleggers op zoek naar koopjes vinden hier de 7 goedkoopste beurzen ter wereld.

De meeste waarnemers zijn het er over eens dat de lamp momenteel in Europa brandt. De Amerikaanse beurzen hebben een zeer sterk beursjaar 2013 achter de rug en zullen naar alle waarschijnlijk in 2014 op de rem gaan staan. Er is namelijk de Fed factor waar rekening mee moet gehouden worden.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Oekraïne bijna failliet: 25,5 miljard euro gevraagd

Na maanden van protest tegen president Viktor Janoekovitsj heeft in Oekraïne dit weekeinde een politieke omwenteling plaatsgevonden. Het parlement stemde zaterdag in met het afzetten van de president. Janoekovitsj, die spreekt van een staatsgreep, heeft zijn paleis in Kiev verlaten en is naar het pro-Russische oosten van het land gereisd. Hij wordt door de politie gezocht wegens massamoord. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

Bron:
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

Hoe ziet onze ideale wereld eruit? Kijk hier mijn Tegenlicht terug

Als een middeleeuwer naar onze tijd zou komen, zou hij vol ongeloof zeggen: dit is luilekkerland! Maar hoe ziet onze ideale wereld er uit? Gisteravond gaf VPRO Tegenlicht mij het podium om voor een nieuwe utopie te pleiten. Je kunt het programma hier terugkijken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 februari 2014

India trekt de enige juiste conclusie

In de marge van de G20 meeting trok India de enige juiste conclusie: de Groeimarkten staan er alléén voor. Wat betekent dit voor de diverse Emerging Markets en specifiek voor India? We gaven het van het weekend al te kennen: de Groeimarkten staan er alleen voor en zullen hun eigen zaakjes moeten opknappen. Tot die conclusie is ook India gekomen. En daar was de grote baas van de Indiase centrale bank, Raghuram Rajan, toch niet onverdeeld gelukkig mee zo liet hij CNBC in Sydney weten. Volgens Rajan is een mislukking om de turbulentie rond de Groeimarkten aan te pakken door de G20 riskant. Een nieuwe financiële crisis is zomaar geboren. Hij is niet blij met de impact die de tapering van de Fed op de Groeimarkten heeft.