Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 23116 tot 23120
Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Bankiers willen echt de hele wereld bezitten en beheersen

Sinds het begin van de economische crisis in 2008 en ook nu nog, blijven de mensen denken dat over enige tijd alles beter zal gaan en de crisis tot iets uit het verleden behoort. We hebben crisissen in het verleden gehad en ook in de toekomst zal er wel weer een zijn. Met een ding hebben zij gelijk, we hebben inflatie en depressies gehad en zijn dat steeds te boven gekomen, maar deze keer is het anders, omdat we nu aan het einde van het spel zijn aangeland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Nederlandse fiscus breekt zich het hoofd over bitcoin

De eerste paar jaar leek de virtuele munt een speeltje voor computerexperts, maar sinds de waarde vorig jaar ongeveer 80 keer over de kop ging, kan bitcoin een serieuze bron van vermogen vormen. De Nederlandse Belastingdienst breekt zich daarom het hoofd over wat ze aan moet met de bitcoin. Dat meldt de krant De Telegraaf.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Sparen en beleggen: wat roomt de fiscus af over 2013?

Een mooi jaar voor aandelenbeleggers, een mager jaar voor spaarders. 2013 is voorbij, maar binnenkort wil de Belastingdienst nog even afrekenen. Hoe ziet het plaatje er dan uit?

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Borghouts heeft spijt van aanblijven na Icesave-affaire

"Het was goed geweest als ik was afgetreden. Ik heb er spijt van dat ik toen niet meteen dat democratische gebaar heb gemaakt." Dat zegt voormalig commissaris van de Koningin in Noord-Holland Harry Borghouts.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

'Top SNS Reaal hield informatie achter'

De raad van bestuur van SNS Reaal heeft de raad van commissarissen onvolledig geïnformeerd bij de overname van Bouwfonds Property Finance in 2006.