EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23121 tot 23125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

JPMorgan sluit rekeningen van niet-Amerikaanse diplomaten

De Amerikaanse bank JPMorgan Chase is bezig met het afsluiten van bankrekeningen van huidige en gewezen hoge niet-Amerikaanse verantwoordelijken en diplomaten. Dat is vernomen van een bron dicht bij het dossier.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Griekenland komt nooit uit de schulden

Afgelopen jaar was sprake van een overschot van 0,8 procent op de Griekse begroting. Een opmerkelijk gegeven aangezien toen Griekenland een paar jaar eerder haar werkelijke tekorten opbiechtte ze daarmee de euro nog aan de rand van de afgrond had gebracht.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Oost, niet het Westen: Rusland`s top 5 handels partners in Azie.

Geopolitics are changing fast, and the Ukraine crisis has brought Russia closer to its eastern neighbors. Russia has trillion dollar deals with the West, but may swap them for faster growing and bigger economies like India and China.

The West is likely to continue sanctions against Russia over its suspected involvement in Ukraine, and put further restrictions on the Russian economy, whether goods or services, thus shifting Russia towards Asian markets which are growing faster.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Obamacare heltp Amerikaanse economie aan groei

De Amerikaanse economie groeide het afgelopen kwartaal, maar als je de extra uitgaven voor Obamacare niet had meegeteld zou het bbp jaar op jaar met 1% gedaald zijn. Het economisch herstel in de VS wordt voornamelijk gedreven door monetaire stimulering en gemanipuleer met de statistieken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 mei 2014

De EU verkiezingen en Ă©Ă©n groot en federaal Europa

Veel inwoners van ons land komen qua EU niet veel verder dan “Zij daar in Brussel of Straatsburg”. Parlement en commissarissen. Dikke salarissen, hoge onkostenvergoedingen en nog vele andere riante regelingen. De Europese Unie die steeds verder uitgroeit, zich met steeds meer zaken bemoeit. Als het er écht om gaat dan duiken regeringsleiders, commissarissen en andere betrokkenen in donkere achterkamertjes, wikken en wegen, ruilen en dreigen, belonen en straffen. Hebben wij Nederlanders überhaupt iets in te brengen en zo ja hoe dan?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs