Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 23121 tot 23125
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 2 februari 2014

IMF wil actie betreffende Emerging Markets ‘crisis’

Het IMF toont zich behoorlijk bezorgd over de huidige onrust rond de Emerging Markets. De instelling roept dan ook op tot ‘urgente actie’ om de problemen het lijf te gaan. Wat staat het IMF daarbij dan zoal voor ogen? Vindt het hier uit!

Het IMF is op zijn zachtst gezegd niet blij met wat er zich rond de Emerging Markets (EM’s) afspeelt. Er moeten volgens de instelling dan ook een ‘coherent macro-economisch beleid worden gevoerd’ en in sommige EM’s zelfs ‘urgente stappen worden ondernomen.’ Dat klinkt indrukwekkend, maar waar denkt het IMF dan zoal aan?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 2 februari 2014

Goud en zilver report (Week 5)

De prijzen van goud en zilver gingen de afgelopen week opnieuw omlaag. De goudprijs zakte met -0,69%, terwijl de prijs van zilver 2,5% omlaag ging. Blijkbaar zijn beleggers onder indruk van de tapering. Lees het volledige rapport op Marketupdate.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 2 februari 2014

'Duizenden betalen zorgpremie niet'

Inmiddels staat er bijna een miljard euro aan premieschuld open bij wanbetalers. Elke maand loopt dat bedrag met zo'n twintig miljoen op.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: zondag 2 februari 2014

Italië onthult meest bizarre bankbailout tot nu toe

The biggest problem facing European banks - one we highlighted most recently yesterday when we showed the latest 20% surge in Spanish Banco Popular Non-Performing Loans to a fresh record - and one we have been covering since 2010, which as of 2012 amounted to some $4.5 trillion that needs to be "remedied" - is the staggering amount of bad debt on the books of Europe's numerous banks, the bulk of which especially in the periphery are cojoined with their sovereign host in an unbreakable bond which despite Europe's theatrical attempts to sever, only keeps getting stronger.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 1 februari 2014

Goudmarkt: meer vragen dan antwoorden

Nu zelfs de Financial Times vraagtekens begint te zetten bij wat er zich allemaal afspeelt op de goudmarkt, lijkt het tijd om af te vragen of het in de MSM komen van de goudmanipulatie duidt op een naderen van een soort van climax.