EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23121 tot 23125
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Tekort handelsbalans Japan naar nieuw record

Het tekort op de handelsbalans en de lopende rekening van Japan is in januari verder opgelopen. De lopende rekening liet een tekort zien van 15 biljoen yen, een nieuw record. Sinds 2012 is Japan getransformeerd van een exportland naar een importland. Dat is voor een belangrijk deel te wijten aan de import van fossiele brandstoffen. Het Abenomics stimuleringsprogramma is nog geen succes gebleken...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Economische transitie China heeft verstrekkende gevolgen

De opdracht is bekend: de Chinese economie moet een bocht van 45° maken, ze zal zich moeten transformeren van een export- naar een consumptiegerichte economie. Makkelijk is de opdracht niet. Eigenlijk komt dit neer op het laten draaien van een groot schip in een klein dok.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Centrale bank Japan houdt geldkraan wijd open

De centrale bank van Japan heeft wederom unaniem besloten de geldkraan open te houden.  

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Wil je beleggen in Rusland? Lees dit eerst

Russische aandelen zijn goedkoop, spotgoedkoop ... zo goedkoop dat je er op lange termijn bijna geen geld mee kan verliezen. De oorlog met Oekraïne zorgt er voor dat Russische aandelen nog goedkoper geworden zijn. Gemiddeld noteert de Russische beurs aan een koers/winstverhouding van 5,5!! Bijna ongezien. Maar is het wel het juiste moment om in te stappen? -

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Ook Brits goud in trek

De goudprijs is enkele dagen op rij lichtjes gedaald en meteen wordt er door zwartkijkers opnieuw moord en brand gespeeld. Er wordt gesproken over een nieuwe corrigerende beweging die ver kan reiken. We zouden ons daar niet al te veel zorgen over maken. Weet u namelijk wat de Britten doen? Die blijven gewoon goud kopen, zoals ook de Amerikanen, Chinezen, Indiërs etc.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs