Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 23131 tot 23135
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

Huizenmarkt 2014: Slim en gelukkig met een eigen huis?

Decennia lang hebben politici geroepen dat een eigen huis goud waard zou zijn. Dat de opbouw van eigen vermogen gekoppeld aan de ultieme vrijheid van kasteelheer spelen het verstandigste was dat je kon doen. Elke dag iets rijker, steeds meer overwaarde althans virtueel. Minzaam wuiven naar het gepeupel dat niet verder was gekomen dan huren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

Ook HSBC schorst handelaar vanwege valutafraude

Na onder meer Deutsche Bank, Barclays en Royal Bank of Scotland heeft ook HSBC handelaars geschorst vanwege het frauderen met wisselkoersen. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

2 angstaanjagende grafieken voor de Amerikaanse aandelen

De geschiedenis is natuurlijk de geschiedenis en niet de toekomst. Maar beleggers zijn kuddedieren en daarom dat de geschiedenis zich niet opnieuw voordoet, maar dat het wel rijmt. Onderstaande twee grafieken signaleren dat we wel eens aan het einde van de huidige stierenmarkt zitten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

VS confisqueert Bitcoins

De Amerikaanse overheid heeft voor 20 miljoen euro aan Bitcoins, die het in beslag heeft genomen bij de Silk Road-marktplaats, nu officieel geconfisqueerd. De Bitcoins kunnen nu bijvoorbeeld worden geveild, maar het is nog onduidelijk of dat gebeurt - zo staat op Tweakers.net.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

‘Kassa verdwijnt uit de winkels’

De technische infrastructuur van de winkels in onze winkelstraten verandert komende jaren fundamenteel. Dat gaat zo ver dat de kassafuncties minder zichtbaar wordt of zelfs helemaal verdwijnt, concluderen experts van onderzoeksgroep Shopping2020.