EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23131 tot 23135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Uw huis is minder waard dan u denkt

Huiseigenaren overschatten de waarde van hun huis. Dat geldt ook voor eigenaren die goed op de hoogte zouden moeten zijn van de waarde, bijvoorbeeld omdat ze verhuisplannen hebben.

Huiseigenaren overschatten de waarde van hun huis. Dat geldt ook voor eigenaren die goed op de hoogte zouden moeten zijn van de waarde, bijvoorbeeld omdat ze verhuisplannen hebben.

Dit blijkt uit een recent onderzoek van De Nederlandsche Bank. De gemiddelde huiseigenaar schat de waarde van de eigen woning over de periode 2003-2012 gemiddeld 12% hoger dan de werkelijke waarde. Ook denkt een flink deel van de woningbezitters dat het eigen huis de komende jaren meer in prijs zal stijgen dan gemiddeld.  Ditzelfde positivisme blijkt ook als eigenaren hun huis vergelijken met andere woningen: 29% denkt dat het eigen huis  meer waard is dan het gemiddelde in de straat. Slechts 13% denkt dat het minder waard is. Ook vindt 31% het eigen huis beter onderhouden dan gemiddelde in de straat, tegen 5% slechter.

Lees verder op geldenrecht.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

AFM waarschuwt voor goudaanbieder

Karatbars richt zich vermoedelijk ook op Nederlandse consumenten en heeft daarvoor geen vergunning, aldus de toezichthouder.

Karatbars biedt tijdens conferenties en via internet en social media investeringen in goud aan. Daarbij worden beleggers aangespoord om zelf nieuwe beleggers te werven.

De AFM spreekt van ''multi-level marketing'', een zakenmodel dat veel overeenkomsten heeft met een piramidespel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Doodstraf voor rijke Chinees

Een van de rijkste mensen in China is veroordeeld tot de doodstraf voor een serie misdrijven, waaronder moord en fraude. Het gaat om Liu Han, de vroegere topman van het concern Sichuan Hanlong Group. Ook zijn jongere broer Liu Wei kreeg de doodstraf, aldus het staatspersbureau Xinhua vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Barclays krijgt £26 miljoen boete voor manipulatie goud fixing

Barclays heeft van de Britse toezichthouder een boete van £26 miljoen gekregen voor het manipuleren van de goudprijs fixing. Handelaar Daniel James Plunkett maakte misbruik van een fout in het computersysteem van de bank en wist op die manier ten koste van de klanten geld te verdienen aan de goudprijs fixing. De handelaar mag zijn werk niet meer uitvoeren en krijgt ook een boete.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014

Saoedische boycot Nederlandse bedrijven breidt zich uit

De woede van de Saoedi's over de stickeractie van de Nederlandse politicus Geert Wilders (PVV) treft inmiddels niet meer alleen Nederlandse bedrijven die rechtstreeks zaken doen in Saoedi-Arabië. Ook bedrijven die elders in de Golfregio werken met Saoedische partners worden nu getroffen door de onzekerheid over de handelsboycot, zo meldt De Telegraaf.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs