EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23136 tot 23140
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Het leven zoals het is ā€œDe wereld volgens Vladimir Putinā€

Vele mensen en beleggers hebben nog geen idee wat er precies aan de hand is in OekraĆÆne. De kans is echter groot dat we over enkele jaren terugkijken op dit incident als een van de belangrijkste gebeurtenissen uit de recente geschiedenis. Vladimir Putin wil niet alleen De Krim, Putin wil een nieuwe wereldorde - zonder dominantie van de Verenigde Staten - en De Krim is daarvan de eerste zet in het schaakspel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Gundlach: ā€˜Ik ga dit jaar voor obligaties en goudā€™

De geschiedenis herhaalt zich soms, maar dan meestal in een gewijzigde vorm. Dat geldt echter in veel mindere mate voor de beurzen. Het ene jaar is daar soms het spiegelbeeld van het vorige en dat heeft natuurlijk te maken met de gewijzigde omstandigheden op de markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Bitcoin is piramidespel

De econoom Nouriel Roubini, bekend vanwege zijn bearishe visie op vrijwel alle aspecten van de financiƫle markten, heeft het niet zo op de bitcoin. Volgens Roubini is de digitale valuta helemaal geen valuta, maar een piramidespel.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Mijnbedrijf schakelt zeppelins in

Amur Minerals wil zeppelins gebruiken voor het vervoer van materieel en delfstoffen van en naar zijn mijnen in Siberiƫ. Dat maakte het in Londen gevestigde bedrijf vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

De 5e verjaardag van een stierenmarkt

Wie in maart 2009 gezegd had dat de S&P 500 zo'n 5 jaar later op een nieuwe recordhoogte zou noteren, werd vermoedelijk afgevoerd naar een psychiatrische instelling. En toch is het gebeurd. In maart 2009 klokte de S&P 500 de berenmarkt af op 666 punten (alsof de Duivel zich er mee moeide). Dit luidde het einde in van de tweede zwaarste berenmarkt uit de geschiedenis van de Amerikaanse aandelen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs