EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23146 tot 23150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Is Europa uit de gratie?

Deze week gaat Europa naar de stembus. De opkomst zal naar verwachting zeer laag zijn. Bovendien zal niemand verbaasd zijn als de rechts populistische partijen als grote winnaar uit de bus zullen komen. 

Deze week gaat Europa naar de stembus. De opkomst zal naar verwachting zeer laag zijn. Bovendien zal niemand verbaasd zijn als de rechts populistische partijen als grote winnaar uit de bus zullen komen. 

Het werpt tegelijkertijd de vraag op waarom het project Europa van een immens succes in de decennia na WOII zo in een compleet fiasco dreigt uit te lopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Er komt een energiecrisis die erger wordt dan de financiële crisis

“In de komende jaren zal er een energiecrisis uitbreken, en deze zal nog desastreuzer zijn dan de financiële crisis” zegt Jermey Leggett in een interview met Me Judice. Hij denkt dat er misschien al zo vroeg als in 2015 een enorme oliecrisis kan uitbreken. Onze olie slurpende samenleving zou hierdoor zelfs tot stilstand kunnen komen.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Zilveren munten worden opnieuw populair

Het klinkt enigszins contradictorisch maar met de verkoop van zilveren munten gaat het crescendo en dit ondanks het feit dat de zilverprijs opnieuw slagzij heeft gemaakt. De verkoop van de American Silver Eagles is in maart met 60 procent op jaarbasis gestegen. Die 60 procent is natuurlijk een fors percentage.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

China tekent valuta-overeenkomst met Russische bank

Slowly - but surely - the USD's hegemony is being chipped away whether by foreign policy faux pas, crossed red-lines, or economic fragility. However, on Day 1 of Vladimir Putin's trip to China it is clear that the two nations are as close as ever. VTB - among Russia's largest banks - has signed a deal with Bank of China to pay each other in domestic currencies, bypassing the need for US Dollars for "investment banking, inter-bank lending, trade finance and capital-markets transactions." Kirill Dmitriyev the head of Russia’s Direct Investment Fund notes, "together it’ll be possible to discuss investment in various projects much more efficiently and clearly," as Russia's pivot to Asia continues to gather steam.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Investeerders hebben de markt voor platina ontdekt

Vorig jaar was geen goed jaar voor het goud en dat heeft tot gevolg geleid dat sommige investeerders op zoek zijn gegaan naar alternatieven. De aandacht werd gericht op het bredere aanbod aan edele metalen. In dat universum moet natuurlijk ook platina gesitueerd worden. Platina vindt vooral toepassing in de wereld van de autokatalysatoren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs