EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23156 tot 23160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 mei 2014

Er is geen magisch groeicijfer voor Chinese economie

Het belang van de Chinese economie voor de wereldeconomie kan maar moeilijk onderschat worden. Veel investeerders maken zich zorgen over de groeivertraging in China waarbij ze echter over het hoofd zien dat deze volop bezig is om de transactie te maken van een export- naar een consumptiegedreven economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 mei 2014

Dubai bouwt nieuwe goudsmelterij voor $60 miljoen

In Dubai wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe smelterij met een capaciteit van 1.400 ton goud per jaar. De vraag naar goud in opkomende markten vereist extra smeltcapaciteit. Om dit volume in perspectief te plaatsen: de totale capaciteit van alle smelterijen in Zwitserland is ongeveer 3.000 ton per jaar.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 6 mei 2014

Het echte verhaal over de stijging bij de beurzen

Ook al hebben de beurzen een beursjaar achter de rug liggen waarin we een stijging kregen van ongeveer 30 procent bij de Amerikaanse beurzen, de feestvreugde is nog steeds aanwezig. Deze feestvreugde is wel eens waar in deze tijd iets minder uitbundig dan vorig jaar het geval was, maar de Dow Jones wist bijvoorbeeld vorige week woensdag op een nieuw record te sluiten. Toch spreken veel analisten over een overwaardering bij aandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 mei 2014

Er is een grote misvatting over China en goud

Koos Jansen doet zeer goed werk met betrekking tot de Chinese goudmarkt, weinige kennen de Chinese goudmarkt zo goed als de man van In Gold We Trust. Hij wil dan ook een grote misvatting uit de wereld helpen. China koopt niet massaal goud om er een goud gedekte Yuan van te maken, China koopt goud om de Yuan te ondersteunen!!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 mei 2014

Met deze Russische obligatie valt gegarandeerd mooi geld te verdienen

Net nu de geopolitieke spanningen in Oekrane en Rusland weer aan het toenemen zijn heeft ratingbureau Standard & Poors vorige week de Russische overheidsrating verlaagd naar BBB-. Dat is nog net investment grade. Deze verlaging was de eerste sinds december 2008. Toch houdt dat ook kansen in voor de beleggers. In bijna de helft van de ratingaanpassingen van S&P of diens concurrent Moodys blijkt daarna de effectieve rente op dergelijke obligaties te dalen. En een rentedaling op obligaties houdt in dat de koersen op de bestaande obligaties stijgen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs