EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23181 tot 23185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

Column Kees de Kort | De goede kant op

BNR's Kees de Kort dook in de Europese cijfers over de inkoopmanagersindex in de industrie voor de maand april. De voorlopige cijfers die eerder al werden gepresenteerd, zagen er al goed uit en die worden nu bevestigd, zegt hij. "De inkoopmanagers zijn positief. Er zit beweging in de industrie en de cijfers zien er best aardig uit."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

Bull market voor goud is nog maar in de beginfase

Goud heeft een sterke start genomen in 2014 en alles wijst er op dat de opgaande beweging in de komende maanden nog een verlengstuk zal krijgen. De markt is namelijk uitgekuist, zoals dat door de waarnemers wordt genoemd, wat betekent dat al wie zijn goud wou verkopen dat inmiddels heeft gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

'China is niet graag de grootste'

De Chinese overheid heeft de afgelopen maanden geprobeerd te voorkomen dat de Chinese economie te boek komt te staan als de grootste ter wereld. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

Al 25.073 bedrijven gestopt dit jaar

In het eerste kwartaal van dit jaar hebben al 25.073 ondernemingen er de brui aan gegeven in ons land. Dat zijn er 15% meer dan een jaar geleden, zo blijkt uit een analyse van zelfstandigenorganisatie NSZ. Bovendien komen er onvoldoende bedrijven bij om de uitval te compenseren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 mei 2014

"China dit jaar nog de grootste economie ter wereld"

China wordt dit jaar nog de grootste economie van de wereld, mits het totale inkomen gecorrigeerd wordt voor koopkracht. In absolute termen is de Amerikaanse economie nog steeds twee keer zo groot als die van China. De afgelopen dertig jaar heeft China een grote sprong voorwaarts gemaakt.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs