EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23181 tot 23185
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Vraag naar goud in Japan verdrievoudigd

Goud blijkt ook in Japan aardig in opmars te zijn. de gemiddelde Japanner vertrouwt het ‘Abenomics’ zaakje niet helemaal en heeft voor alle zekerheid wat van het edelmetaal ingeslagen.

Goud blijkt ook in Japan aardig in opmars te zijn. de gemiddelde Japanner vertrouwt het ‘Abenomics’ zaakje niet helemaal en heeft voor alle zekerheid wat van het edelmetaal ingeslagen.

De Japanse premier Shinzo Abe zit op een hoogst ongemakkelijke stoel. Hij kwam aan de macht op een moment dat het met Japan niet bepaald denderend ging. Het land zuchtte en kreunde al jarenlang onder een kwakkelende economie, daarbij steeds met deflatie worstelend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Bokkz helpt Nederlanders minder belasting te betalen

Honderdduizenden Nederlanders betalen ieder jaar te veel belasting omdat het aangifteprogramma van de Belastingdienst niet optimaal en te beperkt is. Ruim 70 procent van de belastingbetalers gebruikt dit aangifteprogramma van de Belastingdienst. Wat veel Nederlanders niet beseffen, is dat ze allerlei voordelen laten liggen waarop ze gewoon recht hebben!

Een eenvoudig voorbeeld is de verdeling van inkomen tussen partners. Het programma van de Belastingdienst laat de gebruiker wat getallen invullen, maar berekent niet de optimale verdeling. En iemand die met een onverkoopbaar huis zit en daardoor dubbele hypotheekrente heeft betaald, moet er zelf achter komen dat zijn inkomen daardoor lager is en hij misschien recht heeft op zorgtoeslag.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Man uit Japan ontkent bedenker bitcoin te zijn

Dorian Prentice Satoshi Nakamoto, de man die volgens het Amerikaanse blad Newsweek de bedenker is van de bitcoin, ontkent dat hij iets met de digitale munt heeft te maken. Hij zegt dit in een uitgebreid exclusief interview met persbureau AP.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Nederland legt beslag op honderden Oekraïense miljoenen

UPDATE Justitie in Nederland heeft gisteren beslag gelegd op "meerdere honderden miljoenen" aan verdachte Oekraïense tegoeden. Dat zei minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën gisteren in het televisieprogramma Pauw & Witteman.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

De Economische Oorlog

Is Russia bluffing, or is the world as we know it about to change for ever?

Is Russia bluffing, or is the world as we know it about to change for ever?

On Tuesday Reuters reported that a Kremlin aid Sergei Glazyev had announced that if the U.S. were to impose sanctions on Russia Moscow may drop the dollar as a reserve currency and refuse to pay off any loans to U.S. banks saying that Moscow could recommend that all holders of U.S. treasuries sell them if Washington freezes the U.S. accounts of Russian businesses and individuals.

Lees verder op scgnews.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs