EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23216 tot 23220
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Column Kees de Kort | Jeroen kraamt onzin uit

Jeroen Dijsselbloem heeft een opmerking gemaakt waar BNR's Kees de Kort iets over wil zeggen. "Jeroen heeft gekeken naar de cao's die zijn afgesloten bij de banken de afgelopen jaren. Die vindt hij te royaal. Het kan wel wat soberder. Sterker, het móet wat soberder, vindt Jeroen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Een nieuwe default in China

De Chinese autoriteiten willen stoom afblazen uit de Chinese kredietbubbel, hiervoor zal het defaults van bedrijfsobligaties geen helpende hand toewerpen. In de Verenigde Staten veroorzaakte dit de financiële crisis toen Lehman Brother failliet ging. Zo staat China op het punt een tweede obligatie, nu ter waarde van $ 566, failliet te laten gaan. Deze keer is het echter in de vastgoedsector, aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Goldman Sachs en Societe Generale houden koppig vol: de goudprijs zal niet stijgen

Langzaam maar zeker is het sentiment rond het goud verbeterd. De edelmetalen raken hun stigma stilaan kwijt. Over de afgelopen 13 maanden was goud ofwel het favoriete speeltje van de shorters ofwel werden goud, zilver, platina ect. door de investeerders compleet verwaarloosd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

EWEA: Geen zorgen om gas, want de wind waait altijd

De Europese Windenergie Associatie (EWEA) wilt dat Europa energie-onafhankelijk wordt van landen als Rusland. De gaskraan kan dicht, maar wind blijft toch wel waaien.

EWEA-topman Andrew Garrad vertelde gedelegeerden op hun jaarlijkse conferentie dat de bedreiging vanuit Rusland beteugeld kan worden door te investeren in de Europese windenergiesector. “Putin kan de kraan die onze wind laat waaien niet dichtdraaien.”

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

De Fed liegt over de opslag van buitenlands goud

In de kluizen van de New York Federal Reserve in Manhattan ligt ongeveer 6.700 ton goud, goud dat niet van hen is. De Fed bewaart het goud in hun kluizen, 400 ton voor de US Treasuries en de rest voor 60 andere landen en het IMF. Opvallend is dat de Fed geen vergoeding vraag voor het opslaan van dit goud, toch vriendelijk van die Amerikanen. Of zit er iets meer achter?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs