EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23216 tot 23220 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014
Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Ook dit is de VS: kinderen werken in erbarmelijke omstandigheden op tabaksvelden

Kinderen die op tabaksplantages in de Verenigde Staten werken, worden blootgesteld aan nicotine, pesticiden en andere gevaren. Dat blijkt uit een ontstellend rapport dat Human Rights Watch vandaag gepubliceerd heeft. Kinderen van 7 tot 17 jaar werken op de plantages in de meest erbarmelijke omstandigheden.

Terwijl de verkoop van tabaksproducten aan kinderen in de VS verboden is, kunnen ze er wel legaal op tabaksboerderijen werken. Volgens de arbeidswet mogen ze in de landbouw op jongere leeftijd werken dan in andere industrieën. Ze mogen er ook langere dagen werken en in gevaarlijkere omstandigheden. Al vanaf de leeftijd van twaalf jaar mogen kinderen ongelimiteerd werken op een grote boerderij; voor kleine boerderijen is er zelfs geen minimumleeftijd.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Einde zilver fixing per 14 augustus 2014!

De fysieke verkoop van zilveren beleggingsmunten blijft op recordnivo bij de US Mint. Het Amerikaanse munthuis heeft in de eerste twee weken van deze maand al 3.262.000 ounces aan zilveren American Eagles verkocht. In de hele maand mei van 2013 kwamen de verkopen uit op 3.458.000 ounces. Wanneer we de verkopen tot half mei 2014 vergelijken met de verkopen in 2013 tot en met half mei dan moet de US Mint nog ruim 1 miljoen stuks verkopen om het recordjaar van 2013 te evenaren. Naar verwachting zal de verkoop van de zilveren American Eagle in de eerste 5 maanden zo’n 8% hoger uitkomen dan in 2013.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

BREAKING: Londen schaft zilver-fix af!

Vers van de pers: de handelsmarkt in Londen gaat de dagelijkse prijsfixatie van zilver per 14 augustus afschaffen. Dit hebben Deutsche Bank AG, HSBC en Bank of Nova Scotia besloten nadat duidelijk werd dat er meer controle en overzicht zal uitgevoerd worden over de handel in edelmetalen in Londen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs