EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23226 tot 23230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Goud en zilver moeten in elke portefeuille blijven

Cody Willard, auteur van de rubriek Revolution Investing, op MarketWatch heeft met Everything You Need to Know About Investing in Gold and Silver een bestseller geschreven die aan elke investeerder van harte kan aanbevolen worden. In zijn boek legt Willard namelijk uit waarom iedereen in goud, zilver, etc. belegd MOET blijven.

Hij vertrekt van het feit dat de markten momenteel op grote schaal gemanipuleerd worden door de centrale banken. Die proberen de wereld hun willetje op te leggen en hebben daarvoor alle trucjes uit de grote trukendoos naar boven gehaald. De koersen en prijzen die ons voorgeschoteld worden zijn met andere woorden niet de juiste.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Rusland leent dit jaar niet internationaal

De beslissing volgt op de verlaging van de kredietwaardering van Rusland door kredietbeoordelaar Standard & Poor's, vorige maand, naar aanleiding van de crisis rond Oekraïne. Daardoor wordt geld lenen in het buitenland voor Moskou veel duurder. Ook in Rusland zelf zal minder geld worden opgehaald, aldus Siloeanov.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Schade door oplichter Madoff mogelijk twee keer zo groot

Bernard Madoff heeft met zijn oplichtingspraktijken aanzienlijk meer kwaad gedaan dan tot dusver werd aangenomen. Zijn slachtoffers zeggen voor meer dan 40 miljard dollar (ruim 29 miljard euro) te zijn benadeeld.

Het Amerikaanse ministerie van Justitie maakte dinsdag bekend het ruim 51.700 schadeclaims heeft ontvangen en verzameld uit 119 landen, meldt het schadefonds. Dat fonds kan in totaal 4 miljard dollar uitkeren aan slachtoffers van de oplichter.

Lees verder op elsevier.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Spaargeld komt steeds dichter in het visier van de overheid

Er zijn in feite 2 mogelijke oplossingen voor de enorme schulden van de overheden: men creëert een nieuwe munt en devalueert de oude OF men gaat het geld halen waar het zit, m.a.w. bij de pensioenen en op de spaarrekeningen. Het blijft afwachten wat het gaat worden. We weten ondertussen wel dat overheden steeds meer toegang krijgen tot de spaarrekeningen van de burgers. Zo las ik onlangs 2 artikels op MarketUpdate waarin in beide gevallen het spaargeld ten prooi valt van de desbetreffende overheid. Je moet dus niet verbaasd zijn als dit proces zich in ons land ook verder zet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Zilver staat op belangrijkste punt in 30 jaar

Ongeveer 3 jaar geleden stond de zilverprijs op het hoogste niveau sinds begin jaren ’80. Na een stijging van minder dan $ 5 naar bijna $ 50 per ounce, heeft het edelmetaal veel van zijn pluimen verloren de laatste jaren. De interesse in zilver is serieus bekoeld na een daling van 61 %. De zilverprijs is op een punt aangekomen waarvan het terug kan opveren of helemaal door kan zakken. In ieder geval, de situatie waarin zilver zich nu bevindt, kom je niet vaak tegen op de financiële markten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs