Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 23226 tot 23230
Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Geen bitcoins voor advocaten

Advocaten mogen zich niet in bitcoins laten betalen. Dat zegt de Deken van de Amsterdamse orde van Advocaten donderdag tegen BNR.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Zilveren munten raken op

De US Mint heeft de verkoop van zilveren munten voorlopig even moeten stopzetten. De vraag onder Amerikanen was zo groot dat de voorraad compleet is uitgeput.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Nigel Farage laat zich weer van zijn beste kant zien

Nigel Farage spreekt deze keer klare taal tegen de President van Griekenland. Volgens Farage is hij geen vertegenwoordiger van het Griekse volk, maar een poppetje van de Europese Unie. Griekenland is geen democratie, maar is overgeleverd aan de grillen van de Europese leiders.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Sterkste groei autoverkoop EU sinds 2009

Van de grote EU-landen kende het Verenigd Koninkrijk de sterkste groei: 23,8 procent. In Spanje werden 18,2 procent meer auto's verkocht, in Frankrijk 9,4 procent in in Duitsland 5,4 procent. In Nederland steeg de verkoop, zoals Bovag en RAI Vereniging al eerder meldden, met 115 procent.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

3 gigantische mislukkingen van onze politieke, financiële en intellectuele elites

© - White HouseDit jaar herdenken we de honderdste verjaardag van het begin van de Eerste Wereldoorlog, die chaos, valse ideeën over nationalisme, protectionisme en collectivisme verspreidde en een nieuwe generatie autoritaire leiders aan de macht bracht. Die groep katapulteerde de planeet rechtstreeks naar een Tweede Wereldoorlog. Martin Wolf trekt uit zijn studie van de geschiedenis van de vorige eeuw enkele inzichtrijke conclusies.