EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23236 tot 23240
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Column Kees de Kort | CPB-verwachtingen gaan het niet halen

De autoverkoop stijgt, het overheidstekort loopt terug, de economie trekt aan. Kortom, het gaat goed met Nederland. Toch is het nog te vroeg voor te veel optimisme, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Adviseur Putin overweegt advies “dump Amerikaanse Staatsobligaties en Dollars”

Een adviseur van de Russische president Vladimir Putin gaf vandaag aan dat hij instanties zal adviseren om Amerikaanse staatsobligaties te dumpen als Russische bedrijven en personen doelwit worden van sancties omtrent de gebeurtenissen in Oekraïne.

De adviseur, Sergei Glazyev, gaf aan dat de VS Europa en Rusland in een handels en economische oorlog trekt. De sancties zullen schade aan de Verenigde Staten toebrengen en Rusland is op geen enkele manier afhankelijk van de VS qua handelsactiviteiten. Glazyev merkte op dat Rusland een schuldeiser is van de Verenigde Staten .

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Timmermans noemt conflict Oekraïne gevaar voor economie

Het herstel van de economie in Nederland en de rest van Europa komt in gevaar als het conflict rond Oekraïne uit de hand loopt. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

ECB maakt zich tóch zorgen over inflatiepeil

De ECB slaat nu toch een iets andere toon aan over de inflatie, of beter: het gebrek aan inflatie in de Eurozone. Dat lijkt de opmaat te vormen voor aanvullende maatregelen op korte termijn, wellicht donderdag al.

De ECB bij monde van Mario Draghi lijkt een draai te maken over de inflatie. Tot op heden heette het dat ‘de ECB is gecommitteerd om prijsstabiliteit te handhaven, en dat wordt gereflecteerd in de middellange en lange termijn inflatieverwachtingen en dat is solide verankerd’.  Zwaar ambtelijke taal natuurlijk. Als we dit even in normale bewoordingen neerzetten komt het erop neer dat de ECB meent dat haar inflatiebeleid goed is en dat dit duidelijk goed door de markt wordt opgepikt qua inflatieverwachtingen. Oftewel: de markt verwacht op termijn een wat aantrekkende inflatie dankzij het huidige ECB beleid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

'EU kan 45 dagen zonder gas uit Oekraïne'

De Europese gasreserves zijn groot genoeg om het anderhalve maand te stellen zonder gas uit Oekraïne. Dat heeft de Brusselse lobbygroep Gas Infrastructure Europe berekend.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs