EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23241 tot 23245
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Eric Sprott over de manipulatie van goud

Eric Sprott ziet interessante ontwikkelingen op de goudmarkt nu er steeds meer indicaties komen over een mogelijke manipulatie van de goudprijs. Centraal daarin staat het onderzoek van de Duitse BaFin, de chronologie van alle ontwikkelingen hebben niet toevallig een impact op de goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Vergeet Windows 8, het echte verdienmodel van Microsoft is stuk

Satya Nadella, onlangs aangesteld als de nieuwe CEO van softwarebedrijf Microsoft, moet het bedrijf weer op het juiste spoor krijgen. Velen hebben hun ogen gericht op hoe de kersverse topman besturingssysteem Windows 8 wil verbeteren. Maar volgens insiders, geciteerd door nieuwssite Business Insider, ligt het grootste probleem daar niet. "Het verkoopmodel van Microsoft is stuk, en dat is het al sinds jaren."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is goud een bubbel?

Analist Dan Popescu legt aan de hand van een aantal grafieken uit waarom hij denkt dat goud (nog) geen bubbel is. Gecorrigeerd voor inflatie is het edelmetaal veel goedkoper dan de piek van 1980 en vergeleken met andere bubbels in aandelen en grondstoffen stelt de rally in goud sinds 2002 nog maar weinig voor. Ook stijgt de goudprijs veel minder hard dan in aanloop naar 1980.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Flexcoin bank onderuit: $600.000 aan Bitcoin gestolen

Bitcoin krijgt opnieuw een gevoelige tik te verwerken. Hackers wisten in te breken op het systeem van Flexcoin en maakten bijna  900 Bitcoins buit. In vergelijking met Mt. Gox is dat kleingeld, maar de schadepost van $600.000 is nog steeds aanzienlijk. Flexcoin heeft haar deuren moeten sluiten.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

China mikt op groei economie van 7,5 procent

China mikt ook dit jaar op een economische groei van 7,5 procent. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs