Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 23241 tot 23245
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Tekort Griekse overheid daalt stevig

Het tekort van de centrale Griekse overheid is vorig jaar geslonken tot 5,3 miljard euro. Dat meldde het Griekse ministerie van Financiƫn dinsdag op basis van voorlopige cijfers.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

DNB wijst WOB verzoeken af om openheid van zaken te geven over Nederlands goud

Al is de bubbel het afgelopen jaar behoorlijk leeggelopen, toch blijft goud altijd een interessant onderwerp om te volgen. Zo ook vandaag weer een bericht op de website van SilverDoctors waarin duidelijk wordt gemaakt hoeveel moeite de Nederlandsche Bank doet om de locaties van de goudreserves van Nederland onder de pet te houden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Echte werkloosheid in de VS is 11,5 procent

De officiële werkloosheid in de VS daalt al sinds 2009, maar er zijn andere statistieken die het tegendeel bewijzen. Zodra alle werklozen in de statistieken worden meegenomen blijkt dat de arbeidsmarkt in de VS helemaal niet herstelt. Dat komt ook overeen met de zwakke banencijfers en de anekdotische verhalen uit de VS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Een groep mijners legt een zwakte van Bitcoin bloot

GHash.io is een netwerk tussen verschillende mijners voor Bitcoins. Aangezien het nogal een dure aangelegenheid is om Bitcoins te mijnen, ontstaan er samenwerkingsverbanden. Maar als een netwerk meer dan 50 % van de Bitcoincreatie in handen krijgt, kan het de markt naar zijn hand zetten. Dan zou de grootste zwakte van Bitcoin realiteit kunnen worden, aldusĀ Business Insider.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014