EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23271 tot 23275
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

'Kremlin zet buitenlandse werknemers uit'

Nog voor het begin van de crisis rond Oekraïne merkten buitenlandse bedrijven in Rusland op dat veel buitenlandse werknemers vanwege kleine overtredingen het land werden uitgezet. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

De drie grootste goudmijnen ter wereld boeken rendement van 22% in 2014

De goudprijs boekte dit jaar een rendement van zo’n 14,8%, gemeten in Amerikaanse Dollars. De drie grootste goudmijnen van de wereld, Barrick Gold, Gold Corp en Newmont Mining, boekte in dezelfde periode een rendement van grofweg 22%. De goudmijnen stegen een stuk harder dan de goudprijs. De grootste stijger was Gold Corp met 34,5% rendement in 2014. Barrick Gold steeg 18,95% en Newmont Mining boekte een rendement van 12,5%.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Wat is een crisis eigenlijk?

Momenteel hebben we last van een economische crisis. Een "crisis" die een eigen leven gaat leiden en zelf als "probleem" gezien wordt, maar de crisis is geen probleem, het is een een signaal.

Momenteel hebben we last van een economische crisis. Een "crisis" die een eigen leven gaat leiden en zelf als "probleem" gezien wordt, maar de crisis is geen probleem, het is een een signaal.

De "crisis" wordt maar al te gemakkelijk gebruikt als zwart schaap en om verantwoordelijkheid van fouten in het verleden van onszelf af te schuiven (en dat lijkt o.a. de banken goed te lukken). Banken en pensioenen vallen om, niet omdat het crisis is, maar omdat er in de "gouden tijden", onverantwoorde of over-optimistische beslissingen zijn gemaakt, waarvan we nu de uitwerking zien en niemand verantwoording wil en durft te nemen.

Lees verder op naturerunswild.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Dit is wat de Fed je volgende week zal vertellen

Volgende week is er een nieuwe Fed-meeting. De financiële markten zullen hun adem weer inhouden. Het zal de eerste keer zijn dat Janet Yellen aan het woord is. Bill Gross weet alvast wat er gezegd zal worden, u hoeft dus niet in spanning af te wachten wat er zal gebeuren, aldus MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Spanningen tussen Rusland en Amerika lopen op

Met een falende diplomatie om de Russische annexatie van de Krim op te lossen en, als we John Kerry mogen geloven, binnenkort ook Oost Oekraïne, gaan de Verenigde Staten over op grof geschut.Het Amerikaanse ministerie van Energie kwam met een schokkende mededeling dat het ruwe olie heeft verkocht van de Amerikaanse strategische olie reserves voor het eerst sinds juni 2011. Volgens het ministerie was het een testverkoop om te controleren of de infra structuur en de operationele capaciteit van het systeem in orde zou zijn. Maar eigenlijk is het gewoon een schot voor de boeg op Poetin voor wie hoge grondstoffenprijzen belangrijker zijn dan hoe de Russische aandelenmarkt presteert. Gisteren meldde Bloomberg dat de VS het nog verder laat escaleren, verwijzend naar Chef staf van het leger, generaal Martin Dempsey, die heeft beweerd dat, in het geval van een escalatie in de Krim het Amerikaanse leger klaar is om Oekraïne en zijn bondgenoten in Europa te steunen met militaire acties.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs