Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 23281 tot 23285
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Oud-medewerkers Rabobank aangeklaagd om Libor

Het zou gaan om een Brit, een Australiër en een Japanner.

Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Justititie maandag (lokale tijd) bekendgemaakt. De mannen worden ervan verdacht met de rente te hebben gesjoemeld zodat deze voordelig uitpakte voor hun handelspositie.

Bron: blog.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Huren per juli 2014 fors omhoog

Geleidelijk worden huurders met een modaal inkomen of hoger uit de goedkopere huurwoningen verdreven. De huurprijzen gaan per juli tot 6,5% omhoog.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Slechts klein deel boetes Bulgarenfraude al geïnd

Van de 805 boetes die aan Bulgaren zijn opgelegd rondom de zogenoemde Bulgarenfraude zijn er inmiddels 55 geïnd. 

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Den Haag in dienst van de banken

Waarom worden bankiers niet bestraft?

“ Dit land is het zat! C’est ca!”. Deze beroemde woorden van wijlen Pim Fortuyn zaten destijds al in mijn geheugen gegrift, gisteren kwamen ze weer keihard binnen. Weliswaar niet over hetzelfde onderwerp, maar toen ik hoorde dat Sipko Schat van de Rabobank (verantwoordelijk voor LIBOR fraude) een ontslagvergoeding van €900.000 mee naar huis zou krijgen, kreeg ik rillingen over mijn rug. Dit land is het zat! Die 9 ton was zijn jaarsalaris en die krijgt hij dus mee als gouden handdruk. Bij ‘normale’ omstandigheden had zijn ontslagpremie zelfs uitgekomen op € 2 tot 4 miljoen. Door zijn faalbeleid in het LIBOR schandaal moet hij nu genoegen nemen met een klein miljoentje. Verantwoordelijk zijn voor grootste rentemanipulatie ooit en een miljoen krijgen, dat is het idee.