EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23281 tot 23285
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Econoom legt in 2 minuten uit hoe de rijken denken

De oorlog in Oekraïne is weer een mooi voorbeeld van hoe de rijken/machtigen een spelletje spelen ten kosten van miljoenen mensen. De grootste kracht die de rijken zich toe-eigenen is de kracht van de angst. Als je genoeg angst creëert, zullen de onderdanen slaafs volgen, omdat ze niet anders kunnen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Wat is de meerwaarde van Bitcoin?

Wat zet mensen ertoe om geld van de bankrekening te halen en het om te zetten in een stukje code waar niemand de koopkracht van garandeert? Waarom neemt men het risico? Is Bitcoin echt een volwaardig alternatief voor geld? Of is het een speeltje voor speculanten? Lees de analyse op Edelmetaal-info.

Lees verder op Edelmetaal-info
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Waarom uw smartphone een massamoordenaar is

De smartphone wint nog altijd flink terrein. Wereldwijd zijn er vorig jaar 998 miljoen verkocht, 44 % t meer dan in 2012.  Vier op de vijf waren smartphones die vorig jaar werden verkocht, waren voorzien van Android, het besturingssysteem van Google. Het marktaandeel van het Apple-besturingssysteem iOS zakte van 20 naar 15%, ondanks een toename van het aantal verkochte iPhones. Samsung blijft met afstand de grootste leverancier van smartphones. Het marktaandeel van het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf nam verder toe van 30 naar 32%.  Apple staat nog altijd op de tweede plaats.Ver daarachter nam het Chinese Huawei de derde plaats over van Lenovo, dat recent Motorola heeft overgenomen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Pimco: Drie scenario’s voor Oekraïne

De onrust rondom Oekraïne blijft ook na het Russische militaire ingrijpen instabiel. Francesc Balcells van obligatiehuis Pimco denkt dat er drie scenario’s denkbaar zijn. En de manier waarop de situatie in Oekraïne zal eindigen is volgens hem bepalend voor de blijvende gevolgen die de crisis structurele zal hebben. Niet alleen voor de markten in Europa, maar voor de hele wereld.

Het eerste en tegelijk ook het beste scenario zou het volgens Balcells zijn wanneer er een onderhandelde oplossing komt voor het conflict dat zorgt voor evenwicht tussen de belangen van Rusland en de integriteit van Oekraïne.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Sarkozy: 'EU moet ophouden met burgers en ondernemers tot wanhoop te drijven met onbegrijpelijke regels'

'De EU moet haar ambitie om alles te reguleren en controleren opgeven. Dat was geenszins de boodschap van haar founding fathers.... De EU moet ophouden met tijd, energie en geloofwaardigheid te verspillen. De EU moet ophouden met haar burgers en ondernemers tot wanhoop te drijven met onbegrijpelijke regels.'

Dat heeft de Franse ex-president Nicolas Sarkozy vrijdag gezegd in een speech die hij voor de Konrad Adenauerstichting - de denktank van de CDU van Angela Merkel - in Berlijn gaf.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs