Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 23286 tot 23290
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Ruim honderd Zwitserse banken werken mee met VS

106 banken hebben zich voor het programma aangemeld, zo citeren advocaten zondag de Amerikaanse openbaar aanklager die zich met de zaak bezighoudt.

De Amerikaanse justitie heeft ruim driehonderd Zwitserse banken tot 31 december 2013 gegeven om aan te geven of zij samen willen werken met de VS om op deze manier mogelijke vervolging te ontlopen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

'Onzekere beleggers kijken naar Fed'

Veel analisten voorzien ook in de komende week dalende koersen door de onrust onder beleggers die van de wijs zijn gebracht door berichten over een afkoelende Chinese economie en een kapitaalvlucht uit opkomende landen.

De markt kijkt vooral uit naar de Federal Reserve, die woensdag met een besluit komt over de verdere afbouw van het steunprogramma voor de economie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Loopt Australië leeg? Migranten gaan elders op zoek naar een beter leven

Australië het beloofde land? Voor vele geluksbeproevers was het dat minstens ooit een tijdje in hun leven. Maar uit officiële cijfers blijkt dat een recordaantal immigranten het gedroomde gastland weer de rug toekeert. Op zoek naar een beter leven, elders.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

HSBC laat klanten niet bij hun spaargeld

De bank HSBC weigert klanten die een groot bedrag van hun spaarrekening willen opnemen. De bank wil voortaan precies weten wat de klanten met het geld van plan zijn. HSBC doet dat naar eigen zeggen om klanten te beschermen tegen criminelen, maar het zijn de klanten die zich crimineel behandeld voelen. Het is hun geld, niet het geld van de bank!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 26 januari 2014

Goud en zilver report (Week 4)

De munthuizen kunnen de vraag naar gouden munten bijna niet bijhouden. De prijsdaling van vorig jaar was geen knock-out voor goud, maar het tegendeel!! Munthuizen over de hele wereld werken de klok rond om aan de vraag naar fysiek goud te voldoen.