EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23291 tot 23295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Publieke geldschepping vs private geldschepping

In elke economie moet er iemand zijn die de geldscheppende macht heeft. Die macht ligt nu bij commerciële banken, die nieuwe bankdeposito’s creëren wanneer zij leningen verstrekken (merendeel voor speculatieve doeleinden en vastgoedbubbels). Tegenstanders van geldcreatie door de overheid komen vaak met het argument dat die overheid ons meteen in een hyperinflatie zou storten. Men refereert daarbij aan Zimbabwe en de

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Er is een wonder dat Spanje uit het gat kan trekken

Dat Spanje diep in de problemen zit is waarschijnlijk een understatement. Het land wordt geconfronteerd met een torenhoge werkloosheid waarbij vooral het aantal jongeren dat zonder job zit de aandacht trekt. Soms ziet de situatie er werkelijk uitzichtloos uit en wordt er openlijk getwijfeld of Spanje zich ooit nog uit het economische moeras zal trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

‘Rusland koloniseert maan vanaf 2030 voor grondstoffen’

Rusland moet in 2030 een permanente nederzetting op de maan bouwen om daarmee de kolonisatie van dat hemellichaam ter hand te nemen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

Column Kees de Kort | Het verhaal van hotemetoot Yellen

Vandaag wil BNR's Kees de Kort het hebben over Fed-voorzitter Janet Yellen die heeft geroepen dat het stimuleren van de Amerikaanse economie doorgaat. De Kort over de woorden van Yellen: "Het is het bekende verhaal van alle hotemetoten: 'Binnenkort gaat het beter'."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

8 mei: 10 dingen die je vandaag moet weten

De Nederlandse inflatie stijgt weer, Aperam is een beurslieveling en de ECB komt met het rentebesluit. Arne Petimezas van AFS praat je bij.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs