EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23296 tot 23300
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Goudprijs bereikt hoogste niveau in zes maanden

De prijs van een troy ounce (31,1 gram) goud bereikte 1388,40 dollar, het hoogste punt sinds 10 september 2013. Investeerders zien het edelmetaal als een veilige en waardevaste belegging in onrustige tijden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Duitsland voorziet recordaantal banen

De regering verwacht dat het aantal personen met een betaalde baan dit jaar met zo'n 240.000 toeneemt tot het recordniveau van 42,1 miljoen. De werkloosheid zakt daarbij licht, van 6,9 naar 6,8 procent van de beroepsbevolking. Volgend jaar zwakt de banengroei naar verwachting iets af en stabiliseert de werkloosheid in Europa's grootste economie.

De sterke arbeidsmarkt stuwt ook de uitgaven van consumenten, die op hun beurt daardoor een flinke bijdrage leveren aan de economische groei. De consumptie stijgt dit jaar naar verwachting met ruim 1 procent, mede dankzij een bruto loonstijging van bijna 3 procent. De binnenlandse vraag wordt verder vooruitgeholpen door bedrijven, die volgens de regering dit jaar 4 procent meer in nieuwe machines investeren dan in 2013.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Het is tijd om wat positiever te worden (Kijk op de Week)

De crisis van 2008/2009 heeft veel beleggers op de knieën gekregen. Doordat de onderliggende fouten in het systeem nog steeds niet zijn aangepakt, blijven de meeste beleggers met de schrik om het hart naar de beurzen kijken. Een daling van 5 % voor een index is al voldoende om paniek te zaaien. Het is tijd dat we allemaal eens wat positiever naar de toekomst kijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Russische centrale bank zit scheef

De druk op de Roebel, o.a. als gevolg van de crisis in Oekraïne, is op het eerste zicht goed nieuws voor de Russische economie want een goedkope munt betekent dat de exportpositie van de bedrijven een stuk beter wordt. Elke medaille heeft echter zijn keerzijde en in dit geval betekent dit dat het inflatiegevaar opnieuw concrete vormen heeft aangenomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Dollar dump echt begonnen? Buitenlanders verkopen massaal Amerikaanse obligaties

Vorige maand werden de data van de Amerikaanse obligaties nog uitgesteld gepubliceerd, achteraf was duidelijk waarom: buitenlanders verkochten in december massaal Amerikaanse staatsobligaties. Gelukkig is er een manier om de evolutie van de Amerikaanse staatsobligaties korter op te volgen en het beeld dat je daar krijgt te zien, is niet prettig - aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs