Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 23296 tot 23300
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Tekorten in VS smelten weg

Vrijdag bleken er in de officiële telling veel minder nieuwe banen te zijn gecreëerd, maar het werkloosheidspercentage kwam met 6,7 procent wel fors lager uit dan waarmee vooraf rekening werd gehouden.

De werkloosheidscijfers zijn van belang, omdat de Fed heeft aangegeven het tempo van het terugschroeven van haar ruime monetaire beleid van de hoogte daarvan te laten afhangen.

Bron: marketingfacts.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Het grote bitcoin-misverstand

“Bitcoins zijn erger dan de Tulpenmanie. Toen kreeg je tenminste nog een tulp. Nu krijg je niks.” Dit zei de voormalig president van De Nederlandsche Bank Nout Wellink recentelijk tijdens een discussiebijeenkomst met studenten van de Universiteit van Amsterdam. Ook de voormalige president van de Federal Reserve Alan Greenspan brandt de digitale munt volledig af: “Je moet wel heel veel fantasie hebben om de intrinsieke waarde van bitcoin te zien. Het is mij niet gelukt.” Zelfs Paul Krugman, voormalig Nobelprijswinnaar in de economie, vraagt zich in een van zijn wekelijkse columns voor de New York Times af of de bitcoin niet per definitie “slecht” is. En ook gisteren op Marketingfacts werden door Edwin Abee in zijn artikel " Waarom de Bitcoin nooit een wettig betaalmiddel zal worden" grote vraagtekens bij de digitale valuta gezet.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

ABVV: Nieuwe aanpak nodig voor crisis in ons land

Er is een koerswijziging nodig om antwoord te bieden op de sociaal-economische crisis in ons land. Dat heeft Anne Demelenne, algemeen secretaris van de socialistische vakbond gezegd naar aanleiding van de voorstelling van de sociaal-economische barometer van het ABVV.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Indicatie bodem goudmijnaandelen

We blijven er graag op hameren dat dit wel eens een zeer goed moment kan zijn om goudmijnaandelen te kopen. Als je nu goudmijnen koopt, is de kans groot dat je het beter zal doen dan de algemene markt de komende jaren. Goudmijnaandelen zijn nu eenmaal zeer goedkoop en er zijn steeds meer signalen dat de bodem echt wel bereikt is.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Amerikaanse griezelgrafiek voor Nederland veel minder eng

Over deze grafiek maakte Amerikaanse commentatoren zich de afgelopen dagen bijzonder druk. “Your Scary-Ass Chart of the Day”, noemde blogger Ed Driscoll de grafiek. En inderdaad: eng is het.