EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23301 tot 23305
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Dit is dé grafiek van het moment

Oekraïne is een belangrijk land voor de gasvoorziening naar Europa. Een conflict tussen Rusland en Oekraïne zorgde in het verleden al eens voor een dreiging om de gaskraan dicht te draaien. Als dit voor lange tijd het geval zou zijn door een oorlog tussen beide landen, zal dit ongetwijfeld de gasprijs de hoogte in jagen. Het is dus van groot belang om te weten welke landen het meest afhankelijk zijn van het Russische gas.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Nederlanders bij collectieve rechtszaak tegen bitcoinbeurs Mt. Gox

Een Londens advocatenkantoor heeft een collectieve rechtszaak aangekondigd tegen wisselbeurs Mt. Gox en zijn CEO, onder meer namens enkele Nederlanders.

Een Londens advocatenkantoor heeft een collectieve rechtszaak aangekondigd tegen wisselbeurs Mt. Gox en zijn CEO, onder meer namens enkele Nederlanders.

Mt. Gox heeft vrijdag uitstel van betaling uitgevraagd nadat was uitgelekt dat als gevolg van een softwarefout 750.000 bitcoins zijn gestolen. De waarde daarvan wordt nu geschat op 450 – 500 miljoen dollar. Doordat er niet langer wordt gehandeld, de site is al weken uit de lucht, kunnen klanten niet meer bij hun bitcoins.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Waarom u niet op de miljardairslijst van Forbes staat

Het jaarlijkse miljardairsranglijstje van Forbes staat weer volop in de belangstelling. Dat Bill Gates met een geschat vermogen van 76 miljard dollar opnieuw de eerste plaats heeft overgenomen die hij de jongste vier jaar aan de Mexicaan Carlos Slim moest laten, wist u ongetwijfeld al. Maar wist u ook dat het aantal miljardairs op de aardbol het afgelopen jaar met 15 % is gestegen?  Volgens Forbes zouden 1.645 mensen op onze planeet zich dollarmiljardair mogen noemen, en dat is een absoluut record, sinds de klassering 27 jaar geleden voor het eerst werd gepubliceerd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

De Bitcoin is een symptoom de gebreken van ons globaal financieel systeem

BBitcoin is in zijn huidige vorm vanuit macro-economisch standpunt niet relevant en zal dat nooit worden, maar er zitten wel grote gaten in ons financieel systeem waarvoor cryptomunten oplossingen proberen aan te reiken. Dat schrijft Wolfgang Münchau, de Europaspecialist van de Financial Times en de stichter en voorzitter van Eurointelligence, in eerstgenoemde krant.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Faillissementen kosten dit jaar al ruim 4.500 banen

Tijdens de maand februari zijn in België 984 bedrijven failliet verklaard. Daarmee moet voor de maand februari een nieuw faillissementsrecord worden opgetekend. Dat blijkt uit cijfers van het handelsinformatiekantoor Graydon. Tegenover de maand februari vorig jaar nam het aantal faillissementen met 6,2 procent toe. In januari was er nog sprake geweest van een lichte daling. Tijdens de eerste twee maanden van het jaar dienden in totaal 2.052 faillissementen geregistreerd te worden. Dat betekent nagenoeg een status-quo tegenover dezelfde periode vorig jaar. In totaal gingen door de faillissementen dit jaar al 4.521 banen verloren. Dat betekende wel een daling met 8 procent tegenover de maanden januari en februari vorig jaar. Graydon merkt op dat dit jaar al vier bedrijven met minstens honderd werknemers failliet gingen. Het gaat om Thermic Distribution Europe uit Couvin (159), 3 D Services uit Grâce-Hollogne (131), Louis De Poortere uit Moeskroen (103) en Delicatesse Catering uit Genk (100).

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs