EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23356 tot 23360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 april 2014

Portugal keert terug op kapitaalmarkt

Portugal probeert woensdag voor het eerst in jaren weer een langlopende staatslening in de markt te zetten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 april 2014

300.000 banen, dat levert de Duitse industrie Nederland op

Vanuit Brussel klinkt regelmatig gemopper op het forse Duitse exportoverschot. Maar juist in Europa hebben velen hun baan aan de Duitse industrie te danken, schrijft Bertus Bouwman van Duitslandnieuws.nl.

Al maanden wordt er heftig gediscussieerd over het overschot van de Duitse export. De één roemt de sterke concurrentiepositie van Duitsland, voor anderen is het juist een doorn in het oog.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 23 april 2014

België gewaarschuwd voor verwoestende gevolgen van sancties tegen Rusland

Het Russische staalbedrijf NLMK heeft de Belgische en Europese autoriteiten in een brief gewaarschuwd voor de mogelijk "verwoestende gevolgen" van eventuele economische sancties tegen Rusland op het gebied van de staalnijverheid. Dat schrijft de Franstalige krant La Libre Belgique vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 april 2014

Hoe we in een nieuwe Wereldoorlog worden gelokt

DeWereldMorgen.be | Volgens onderzoeksjournalist John Pilger is de Amerikaanse strategie in Oekraïne, met gedweeë steun van de EU en kritiekloze éénzijdige berichtgeving in de westerse media, een onderdeel van de aloude ambitie om de wereld te blijven domineren. Met deze nieuwe Koude Oorlog nemen de VS opnieuw het risico op een wereldoorlog.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 april 2014

China doet een opvallende uitspraak

De Chinese economie staat de laatste tijd onder vuur. De groeidoelstelling van 7,5 procent lijkt namelijk aan de hoge kant te zijn. Ook de macrocijfers van afgelopen weken konden de analisten niet overtuigen. Deze macrocijfers waren weliswaar beter, maar volgens diverse analisten niet goed genoeg. En dit zorgde ervoor dat de druk op China nog maar eens opgevoerd werd. Maar nu is China zelf naar buiten gekomen met een opvallende uitspraak: onze economie is beter dan de macrocijfers verwoorden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs