Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 23371 tot 23375
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Man verkoopt villa voor bitcoins

Jack Sommer, een casino-eigenaar uit Las Vegas zet zijn villa te koop voor een kleine 8 miljoen dollar. En hij zou dat bedrag graag in bitcoins uitbetaald zien.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Kan de politiek een nieuwe beurscrash voorkomen?

Dit artikel roept de politiek op, om in overleg met het bedrijfsleven, het splitsen van aandelen in de toekomst te verbieden. Dit artikel verklaart, waarom er tijdens de versnellingsfase van een industriële revolutie telkens veel aandelensplitsingen plaats vinden en dat aandelensplitsingen telkens de beurscrash versterken.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Als u toevallig niet in Davos bent dan zijn hier de 10 zaken die u moet weten over de toekomst van de wereldeconomie

World Economic ForumVandaag begint in het Zwitserse Davos de jaarlijkse hoogmis voor de globale elite: het World Economic Forum. 198 academici, 288 politici, 48 vertegenwoordigers van internationale organisaties en 2.101 mensen uit de zakenwereld zullen daar vier dagen lang debatteren over de stand van de wereldeconomie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Aantal slechte leningen in Italië blijft sterk toenemen

Het aantal slechte leningen op de Italiaanse bankbalansen is het afgelopen jaar weer sterk toegenomen. De laatste cijfers van november laten zien dat 7,8% van alle leningen kampt met een betalingsachterstand, terwijl dat een jaar eerder nog maar 6,1% was. Dat is een jaar op jaar stijging van meer dan 20%! Het herstel laat dus nog even op zich wachten...